Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Remi pokušala reklamirati poznati američki brend odjeće, HTV ju blokirao

Foto: HRT
1/8
08.11.2020.
u 10:43

U sinoćnjoj emisiji pažnju nije privukla onime što je pričala nego odabirom odjeće. Iako je dobro poznata činjenica da televizije ne dozvoljavaju javno isticanje logotipova brendova, Remi je zaboravila ili odlučila zanemariti tu činjenicu i postupiti obrnuto.

Nije tajna da je pjevačica Mirela Priselac Remi najstroža članica žirija HTV-ovog showa "Zvijezde pjevaju". Zbog svojih je kritika često dobivala i anonimne poruke onih koji se ne slažu s njom, no ona ih je sve objavila i poručila kako se ne boji takvih prijetnji.
Ipak, u sinoćnjoj emisiji pažnju nije privukla onime što je pričala nego odabirom odjeće.  Iako je dobro poznata činjenica da televizije ne dozvoljavaju javno isticanje logotipova brendova, Remi je zaboravila ili odlučila zanemariti tu činjenicu i postupiti obrnuto. Tako se u emisiji pojavila u crnoj kombinaciji koja je imala bijelu kragnu na kojoj je velikim slovima bio ispisan američki modni brend.

Foto: HRT

HTV je i tome doskočio te su u krupnim kadrovima, u kojima se pojavljivala Remi, naprosto "zamaglili" ime brenda pa se nije moglo vidjeti što piše na kragni. Doduše, svi koji prate modu primijetili su da se u kadrovima snimljenim sa strane vidi prepoznatljiv natpis, no to je trajalo tek nekoliko sekundi. Većina gledatelja bila je malo zbunjena "zamagljenim" vratom pjevačice.
Ovo nije prvi puta da Mirela u emisiji nosi odjeću s jako istaknutim logom, već se u jednoj emisiji pojavila u pripijenoj haljini/tunici koja je također imala jako vidljiv naziv brenda.

Što se zapravo dogodilo, nije nam jasno. Znamo da Mirela godinama nastupa na televiziji pa smo uvjereni i kako je upoznata s pravilima o odijevanju. Možda je ona na njih slučajno zaboravila, HTV u svakom slučaju nije.

Komentara 38

Avatar Warded
Warded
12:30 08.11.2020.

Leftardica. Njima je prevara i iskorištavanje u krvi. A kao fol veliki borci za jednakost. Ne 6nam samo kojim zaslugama je ona u udarnom terminu na TV-u? Osim "zasluge" što je leftardica.

Avatar patriot-2010
patriot-2010
12:47 08.11.2020.

Zbog čega ljudi lijevih radikalnih i netolerantnih stavova uopće mogu doći na HTV? Npr. Remi, lovac na Potjeri Međeral... Da su desničari, ne bi ni portu mogli proći.

VA
valjugovac
11:52 08.11.2020.

po čemu je ova poznata da je tolko reklamirate , je li samo zato što je lijevo , inače , ne znam....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije