Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kourtney Kardashian

Reality zvijezda u visokoj trudnoći hitno je završila u bolnici: Nisam bila spremna na taj strah

Foto: PA/Pixsell
1/6
07.09.2023.
u 18:36

Zauvijek ću biti zahvalna nevjerojatnim doktorima što su spasili život našoj bebi, poručila je Kourtney Kardashian nakon što je izašla iz bolnice

Zvijezda reality showa "Kardashianke" i influencerica Kourtney Kardashian nedavno je hitno završila u bolnici u visokom stupnju trudnoće, a njezin suprug Travis Barker čim je saznao da mu je supruga u bolnici prekinuo je europski dio turneje sa svojim bendom Blink-182 i hitno se vratio u Kaliforniju. Nakon što je izašla iz bolnice Kourtney je s obožavateljima na Instagramu podijelila informacije o svom zdravstvenom stanju i napisala je zašto je završila u bolnici. 

- Zauvijek ću biti zahvalna nevjerojatnim doktorima što su spasili život našoj bebi. Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio s turneje kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene nakon toga, on je moja stijena. I mojoj mami, hvala što si bila uz mene u svakom trenutku. Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne fetalne operacije. Mislim da nitko tko nije prošao sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne. Hvala Bogu na svemu, izlazak iz bolnice s mojim sinom u trbuhu za mene je bio najveći blagoslov - napisala je Kourtney na Instagramu. 

Barker, čiji je bend na kraju odgodio nekoliko nastupa, podijelio je također objavu na Instagramu. - Bog je velik. Odletio sam kući zbog hitne operacije naše nerođene bebe, koja je bila opasna po život i zahvalan sam da je dobro prošla. Želim vam zahvaliti na podršci. Turneja se nastavlja u petak. - napisao je Travis na društvenim mrežama. 

 

 

Kourtney, koja se udala za Barkera prošle godine, otkrila je da se očekuju prinovu u lipnju na koncertu Blink-182. S bivšim partnerom Scottom Disickom Kourtney ima troje djece: Masona kojem je 13 godina, Penelopa koja ima 11 godina i najmlađi je 8-godišnji Reign. Barker je otac 19-godišnjeg Landona i 17-godišnje Alabame, koje je dobio u braku s bivšom suprugom Shannom Moakler. On je također očuh Moaklerove odrasle kćeri Atiane De La Hoye.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije