Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo je 15 godina

Danijela Dvornik o suprugu: Bodrila sam ga i vraćala mu snagu kad ni ja svoju nisam imala

Na današnji dan 2008. umro je Dino Dvornik
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
07.09.2023.
u 09:27

Na godišnjicu smrti svog supruga Danijela je napisala objavu na Instagramu u kojoj je napisala kako joj se kod Dina sviđalo sve; njegova lucidnost, njegova odlučnost, njegova strast, njegov ritam za ples, njegova iskrenost...

Prošlo je 15 godina otkako nas je napustio legendarni glazbenik Dino Dvornik koji je svojim jedinstvenim pristupom glazbi ostavio veliki trag i njegovo mjesto u hrvatskoj glazbi nitko ne može nadomjestiti. Svog supruga, s kojim je provela dvadeset zajedničkih godina na Instagramu se prisjetila i Danijela Dvornik koja se prije dvije godine preselila u Supetar koji je godinama bio ljetna baza obitelji. 

- Bili smo tako mladi kad smo se upoznali i nismo imali love. Imali smo neopisivu ludost da slijedimo svoje snove, on glazbu a ja njega i njegovu glazbu. Nitko mu nije vjerovao, nitko ga nije bodrio ….osim nas nekoliko istih luđaka. I nitko od nas nije znao gdje će to otići.  "tamo neki luđak iz Splita pravi neki funk “ . - napisala je Danijela na početku objave i otkrila što joj se sviđalo kod Dina.

-  Meni se sviđalo sve na njemu..njegova lucidnost, njegova odlučnost, njegova strast, njegov ritam za ples, njegova iskrenost , njegov osjećaj za ljude i njegova lakoća shvaćanja onih drugih koji ga nisu razumjeli. Bili smo zajedno nepunih 20 godina u dobru i u zlu. Gledala sam njegove uspone, ali i njegove padove, bodrila ga i vraćala mu snagu kad ni ja svoju nisam imala. I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega jer od njega se nije moglo otići bez da se vratiš. Bio je Pelin i Med. Ali bio je neizmjerno dobar lik. 15 godina je nekako brzo prošlo, čini mi se da je njegov odlazak bio nedavno. #uvijeksisanamauslikamaimislim - napisala je. Brojni njezini pratitelji su i veliki obožavatelji glazbe njezinog pokojnog supruga te su joj u komentarima napisali:

 

 

- Nije on otišao.Tu je.Samo putuje malo drugačijim letom. Pamtitnćemo uvijek Dina kao veliki dio naše mladosti. Bio je poseban ...buntovnik bez razloga tako drag bas u srcu cijela mladost prošla je uz njega bio je naš oduvik i samo tvoj.  Dino, naš kralj svemira! Sve njegove pisme kao da su jučer izašle, uvijek ih možeš slušat ponovo i još…a ritam njegove muzike te nosi tamo negdje daleko………Baš fali taj dobri, blentavi lik. Danči i Ella, hvala što ste mu bili inspiracija. Divno je vidjeti da ga uvik nenametljivo, a ponosno oživljavate u našim uspomenama.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Komentara 1

JO
JOZO
21:07 07.09.2023.

E, uz takvu podršku je mogao poživjeti još puno da je bilo pameti. Možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije