Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Nevenom Ciganovićem

Rastala se pa zablistala: Snježana Mehun na premijeri filma

300 premijera
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/11
05.03.2014.
u 08:13

U kinu Imax u Arena Centru održana je premijera filma "300: Uspon carstva"...

U kinu Imax u Arena Centru održana je premijera filma "300: Uspon carstva". Premijera je privukla brojna poznata lica pa je tako u filmu uživala zgodna Renata Sopek. Dok je Renata stigla u društvu prijateljice, njezina kolegica Antonija Blaće na premijeru je povela dečka.

Film su pogledali i Ivan Šarić, Filip Dizdar, Dalibor Petko, Rene Bitorajac te Martina Felja. Na premijeru je, u društvu Nevena Ciganovića, stigla i Snježana Mehun, koja izgleda sjajno. Otkako se rastala, poduzetnica vrijeme provodi s prijateljima uživajući u druženjima.

Foto: Grgur Žučko/pixsell

>>Razvod joj dobro pristaje! U smionoj haljini provodila se s prijateljicom

Komentara 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:48 05.03.2014.

Kliknuo sam samo da vidim je li Mehunka i dalje poduzetnica. Pošto jest, sad sam miran. Živjele naše poduzetnice, Snježana Mehun i Sanja Duggan.

LE
LeonardS
10:59 05.03.2014.

Baš blještavilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije