Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko finale

Rafaela Franić pobjednica je Hrvatskog Top modela

top model
Foto: jurica galoić/pixsell
1/4
28.11.2010.
u 21:56

Rafaelin prvi izlazak na pozornicu u velikom finalu član žirija Saša Joka je usporedio sa nezaboravnim kraljicama svjetskih modnih pista poput Linde Evangeliste, Cindy Crawford i Naomi Campbell.

Pobjednica druge sezone Hrvatskog Top Modela by Vanja Rupena je 20-godišnja Rafaela Franić.

 Fatalna Trogiranka oduševila je članove žirija, a oni su njenu ljepotu, ambiciju, snalažljvot i moćan izgled u velikom finalu RTL-ovog modnog showa nagradili laskavom titulom koja joj donosi naslovnicu hrvatskog izdanja magazine Elle, članstvo u modnoj agenciji Talia i potpisivanje ugovora s prstižnom modnom agencijom Women Model menagement iz Milana.

Rafaelin prvi izlazak na pozornicu član žirija Saša Joka je usporedio sa nezaboravnim kraljicama svjetskih modnih pista poput Linde Evangeliste, Cindy Crawford i Naomi Campbell. a možda se upravo samouvjerenoj Trogiranki nasmiješi jednak uspjeh u svijetu mode. Na drugom mjestu našla se Šibenčanka Nikolina Jurković, dok je treće mjesto zauzela Velikogoričanka Andrea Katkić.

Komentara 20

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
13:48 29.11.2010.

cestitam, a sad u profesionalnu prostituciju ....

OB
-obrisani-
06:04 29.11.2010.

Ukusi su različiti. Mislim da bi ovaj \"model\" bio za sajam vina u Neumu, ali i po ukusu u Iraku, Emiratima ili Pakistanu .

SP
spinvalis
14:17 01.12.2010.

ZAŠTO ADMINISTRATOR BRIŠE NEČIJE PORUKE KOJE NAPIŠE, IPA KOJI JE SMISAO KOMENTIRANAJ AKO SE NE SMIJE PISAT ŠTA SE MISLI? (Brišu se uvrede i neprimjereni komentari.ADMIN)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije