Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godine presudile

Radcliffe ne želi ponovno glumiti Harryja Pottera

Daniel Radcliff
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
10.07.2014.
u 07:24

Iako je autorica J. K. Rowling napisala nastavak sedme knjige, glumac ne pristaje na daljnja snimanja.

Nakon osam filmskih nastavka očito mu je bilo dosta.

Dvadesetčetverogodišnji glumac Daniel Radcliffe, najpoznatiji po ulogama u filmovima o Harryju Potteru, izjavio je da ga više nećemo gledati u ulozi popularnog čarobnjaka. Iako je autorica J. K. Rowling napisala nastavak sedme knjige, glumac ne pristaje na daljnja snimanja, piše Daily Mail.

– Nažalost, moram reći ne. Koliko sam shvatio, to je vrlo kratak komad pa sumnjam da je sam po sebi dostojan adaptacije za film – kaže britanski glumac koji nije pročitao taj komad, ali je najavio da hoće.

Razlog zbog kojeg je odustao jest i nepremostiva razlika u godinama između glumca i lika koji bi trebao utjeloviti.

– Harry je u novom nastavku 12 godina stariji od mene. Dakle, ne mogu ga igrati još dugo – zaključio je Daniel.

Tužni obožavatelji utjehu mogu pronaći u opširnoj priči na Potterovoj stranici. U njoj mogu dobiti uvid u život tridesetogodišnjeg Harryja koji sada, osim što je osjetno stariji i već ima sijede vlasi, ima i misteriozni ožiljak na obrazu.

>>Daniel Radcliffe bio bi idealan Freddie Mercury!

Komentara 1

Avatar žič
žič
08:41 10.07.2014.

za vuhom joint...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije