Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto napojnice

Quentina Tarantina taksist ugrizao za bradavicu

tarantino
Foto: Darren Calabrese/Press Association/PIXSELL
1/4
29.11.2013.
u 19:10

nakon što je neimenovani taksist implicirao kako je Tarantinova djevojka - ružna, redatelj se potukao s njim

Slavni redatelj Quentin Tarantino skoro je ostao bez bradavice, nakon što je neimenovani taksist implicirao kako mu je djevojka - ružna. 

Tarantino mu je odbio dati napojnicu, no čini se kako je taksist pomislio kako će bradavica biti dovoljna umjesto toga, jer ga je uskoro ugrizao za grudi.

- Bio je stvarno kreten pa mu nisam htio dati 50 centi više. Vratio mi je ostatak novca i rekao: "Upotrijebi ga da joj kupiš novo lice" - ispričao je Tarantino, kojeg je to razbijesnilo. 

- Iskočio sam iz taksija, došao do njega i udario ga šakom u lice. Sve se to događalo ispred kluba, pa su me zaštitari uhvatili i makli s njega. No, taj lik vidi da me drže i pokušava mi odgristi bradavicu. Zario je zube u moja prsa - dodao je.

Incident se dogodio prije godinu dana, no redatelj kratkog fitilja šutio je donedavno o tome.

- Pomislio sam, možda ne zna tko sam. Ne smijem nikom ispričati o ovome - priznao je 50-godišnji Tarantino.

>>Toliko se zabavio zadnji put, da će ponovno snimati vestern

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije