Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi obožavatelj

Toliko se zabavio zadnji put, da će ponovno snimati vestern

tarantino
Foto: Eventpress Schraps/DPA/PIXSELL
1/2
28.11.2013.
u 17:14

U emisiji Jaya Lenoa, Tarantino je otkrio da je toliko uživao tijekom snimanja prethodnog vesterna pa je odlučio snimiti još jedan

Slavni redatelj Quentin Tarantino otkrio je da će ponovno snimiti vestern. U emisiji Jaya Lenoa, Tarantino je otkrio da je toliko uživao tijekom snimanja prethodnog vesterna pa je odlučio snimiti još jedan.

- Ne mogu mnogo govoriti o tom, ali ću reći jednu stvar. Ovo nisam nikom javno rekao, ali će to biti žanr film – vestern. Neće biti nastavak "Djanga" već drugi vestern. Toliko sam se dobro zabavljao da sam rekao, dajte mi da snimim još jedan vestern, sad kad znam što radim - rekao je Tarantino koji je za "Odbjeglog Djanga" osvojio Oscara za scenarij.

U "Odbjeglom Djangu" pobijeno je najviše osoba od svih Tarantinovih filmova, a  redatelj je dosad ubio 563 lika.

>>Quentin Tarantino najčešći je predmet istraživanja u diplomskim radovima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije