Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alina kabaeva

Putinova ljubavnica ponovno se pojavila u javnosti, neki špekuliraju da ima nove političke planove

Foto: profimedia
1/12
03.05.2023.
u 16:39

Od početka ruske invazije na Ukrajinu se rijetko mogla vidjeti u javnosti, no u posljednjih mjesec dana prisustvovala je čak tri događanja

Ruski predsjednik Vladimir Putin (70) nakon razvoda od prve supruge nikada nije u javnosti iznosio detalje o svom ljubavnom životu, ali ubrzo nakon razvoda javnosti su brzo počele kružiti glasine o njegovoj vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaeva (39) koja je od njega mlađa 31. godinu.

Gimnastičarka Alina Kabaeva (39) , koju godinama nazivaju (sad više ne baš tako) tajnom ljubavnicom ruskog predsjednika Vladimira, nedavno je prisustvovala Evgeniya" kupu u Omsku u Sibiru, gdje je pozirala s gimnastičarkama i članovima žirija. Moskovsky Korrespondent prvi put je izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabaeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. Kada je počela ruska invazija na Rusiju mediji su izvijestili kako se Kabaeva s njihovo dvoje djece skriva u Švicarskoj.

Od tada se rijetko mogla vidjeti u javnosti, no u posljednjih mjesec dana prisustvovala je čak tri događanja. Jedno od tih je i onaj s kraja ožujka kada je bila na "Evgeniya" kupu u Omsku u Sibiru, gdje je pozirala s gimnastičarkama i članovima žirija. Osvajačica zlatne olimpijske medalje tada je nosila haljinu cvjetnog uzorka uz koju je kombinirala salonke roze boje i crnu torbicu koju je na fotografijama skriivala iza leđa.

Nakon što su ruskim moćnicima bliskima Putinu uvedene sankcije, više nije mogla putovati po Europi stoga je njezino putovanje posljednjih mjesec dana sumnjivo. U Omsk je doputovala s jakim osiguranjem. Daily Mail piše kako bivša gimnastičarka cilja na glavnu političku ulogu u Putinovu režimu.

Kabaeva je trenutno šefica jednog medicinskog konglomerata u vlasništvu oligarha odanog Putinu.

Podsjetimo, Putin se 2013. godine razveo od bivše stjuardese Ljudmile, s kojom je u braku bio 30 godina, te ima dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35).

Na YouTubeu se nedavno pojavio jedan video snimljen prije 15 godina kada su tada uspješnu gimnastičarku Alinu intervjuirali školarci i postavili su joj brojna pitanja o ljubavnom životu, a upravo u to vrijeme je počela kružiti priča o njezinoj aferi s Putinom. Školarci su je pitali je li upoznala svog savršenog muškarca, a ona je odgovorila potvrdno i nasmijala se, 

- Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš udati se za njega, bojiš li se sreće? Tko je on? - postavila joj je pitanje jedna djevojčica.

- Dobro si smislila ovo pitanje, bravo. Što se tiče straha od sreće, ponekad sam toliko sretna da se bojim biti toliko sretna. Naravno da ima nekih nedoumica - odgovorila je Alina, ali je izostavila odgovoriti tko je muškarac u kojeg je zaljubljena. No, školarci nisu odustajali i opet su je pitali tko je čovjek kojeg voli.

- Divan čovjek, veliki čovjek. Jako ga volim - odgovorila im je Alina. Ispričala je kako mu je poklonila lijep kaput s Aljaske s krznom, a te iste godine Putin se u javnosti pojavio u kaputu koji odgovara ovom opisu. Znatiželjni školarci htjeli su znati i je li Alina spremna oženjenog muškarca odvojiti od njegove obitelji.

- Mislim da ne bih to mogla, ali objasnit ću to ovako. Ako ima problema u obitelji i muškarac komunicira s drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već dogodio i da u toj obitelji svakako ne bi bilo ništa dobro - rekla je Alina i mnogi su ovaj odgovor protumačili i kao priznanje veze s Putinom.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

Komentara 1

NO
Nordik
17:29 03.05.2023.

Ovo piše u tekstu: Kada je počela ruska invazija na Rusiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije