Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se pojavila u javnosti

Putinova ljubavnica održala govor koji svi prenose, a pažnju je ukralo jedno slovo koje se isticalo iza njenih leđa

Foto: profimedia
1/7
25.04.2022.
u 16:59

Alina Kabaeva na domoljubnom baletnom festivalu gimnastike održala je i zanimljiv govor koji su prenijeli svi svjetski mediji i prenose kako je pobjedu nad nacizmom u Drugom svjetskom ratu povezala s današnjim događajima u Ukrajini.

Osvajačica olimpijskog zlata i 'najfleksibilnija Ruskinja' Alina Kabaeva koja je navodno već godinama i ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina krajem prošlog tjedna prvi se put od ruske invazije na Ukrajinu pojavila u javnosti. Došla je na trening juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog Alina Festivala, a na domoljubnom baletnom festivalu gimnastike održala je i zanimljiv govor koji su prenijeli svi svjetski mediji i prenose kako je pobjedu nad nacizmom u Drugom svjetskom ratu povezala s današnjim događajima u Ukrajini.

- Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču i ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno - rekla je Alina dok je pažnju privlačio i plakat na kojem se isticalo slovo Z koje se ističe i na vojnim vozilima i opremi koju ruski vojnici koriste tijekom invazije u Ukrajini.  Daily Mail prenosi kako su djeca gimnastičari različite dobi na ovoj reviji bili odjeveni u ratne uniforme i izveli su koreografiju koja je bila inspirirana sovjetskom pobjedom u Drugom svjetskom ratu.

Kabaeva je nedavno bila na udaru američkog ministarstva financija nakon Putinove invazije na Ukrajinu u veljači, no dužnosnici u Washingtonu zaključili su da bi njeno sankcioniranje moglo eskalirati napetosti između Rusije i Zapada. Kada se pojavila na humanitarnom festivalu svi su komentirali kako se njezino lice promijenilo i mnogi vjeruju da je Alina poput Putina bila na estetskim zahvatima ili barem na tretmanima botoksom. 

VIDEO Isplivao je intervju Vladimira Putina u kojem je otkrio razlog zašto nikada ne govori o svojoj djeci

 

Ključne riječi

Komentara 10

PR
prajdali100
20:53 25.04.2022.

Koliko se samo u Rusiji trude stvoriti dojam da se oni u Ukrajini bore protiv nacizma. Nevjerojatno !!! Znači ,USA,Francuska,UK,cijela EU,Australija,Kanada,Japan...aktivno pomažu nacizam ! Netko u ruskom političkom vrhu ima ozbiljnih problema.Nije mu dobro.

SP
silvano.pilar1
23:14 25.04.2022.

Jadna, mora pusiti krastavcic onom patoloskom ludjaku.

DU
Deleted user
17:55 25.04.2022.

Alina je gimnastičarka koja voli sport i ples. Dakle, tjelesni/somatski tip žene, koji za razliku od intelektualnog/cerebralnog tipa, voli fizičku aktivnost i sex. Žena koja ulaže u njegu tijela, voli šminku, modu, kozmetiku i estetske zahvate. Ovakav tip žene ne može dugo izdržati bez sexa, za razliku od intelektualnog tipa koji sex nadoknađuje intelektualnim i dubokoumnim razgovorima. Ipak, tjelesni tip žene je idealan samo za samouvjerene muškarce sigurne u sebe. Oni koji su nesigurni preferiraju intelektualni/aseksualni tip, jer intelektualke ne privlače pažnju većine muškaraca, pa se nesigurni muškarci s njima ne osjećaju ugroženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije