Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Zavodnik Jovan objasnio zašto je imao lažno vjenčanje

Jovan Karapandža
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
19.03.2019.
u 08:28

Nadao se kako će na taj način smanjiti interes obožavateljica, ali nije uspio to postići i dolazi mu samo još više poruka.

Kako bi stao na kraj silnim porukama i ponudama od zaljubljenih obožavateljica, Jovan Karapandža, farmer iz desete sezone showa "Ljubav je na selu" odlučio je u javnost pustiti fotografije sa svog lažnog vjenčanja. 

Nije više znao kako se obraniti od obožavateljica koje su mu bez najave znale banuti ispred kuće, pišu 24 sata. Zato je angažirao prijatelja fotografa Danijela Živkovića i organizirao je lažno vjenčanje. 

- Nadao sam se kako će se objavom tih fotografija smanjiti interes žena, no to se nije baš dogodilo - ispričao je Jovan.

Dodao je kako će jednom kad su bude zbilja ženio njegovo vjenčanje biti potpuno u slavonskom stilu i slavit će se dva - tri dana.

Kada se prijavio u RTL-ov show nije to učinio s nadom kako će upoznati ljubav svog života, ali nije vidio ni ništa loše u tome da pokuša. Ljubav života nije pronašao, ali zato se odlično zabavi i ne žali zbog ovog iskustva.

Pogledajte koji farmeri su bili sudionici desete sezone showa "Ljubav je na selu"

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
10:38 19.03.2019.

Jutro je već davno prošlo pa tek sad o jovanu. Kasnimo, braco, kasnimo, nije to Štef, Stipe... pa da se može tak zapostavljati jovančeke, kaj ne?

ST
Stipan
09:28 19.03.2019.

Tipičan brbin lažov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije