Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimski odmor

Pustinjska ruža Severina na vrućem pijesku

severina
Foto: Facebook
1/5
18.01.2016.
u 08:39

Nakon što ju je lani Dubai oborio s nogu, pjevačica je supruga Igora i sina Aleksandra povela u istraživanje Bliskog istoka

Iako se šuškalo da će Severina i Igor Kojić medeni mjesec iskoristiti za put u SAD i posjet njegovoj sestri, čini se kako se novopečeni bračni par nakon radnog dočeka Nove godine radije odlučio za posjet toplijim krajevima.

Nakon što ju je Dubai lani potpuno oborio s nogu, pjevačica se i ovog siječnja otisnula na Bliski istok, o čemu je obožavatelje obavijestila fotografijama na Instagramu. Na vrućem pustinjskom pijesku pozirala je s crveno-bijelom maramom na glavi, u stilu karakterističnom za Bliski istok, i poručila obožavateljima na toj društvenoj mreži da je ona “pustinjska ruža”.

Na putovanju ipak najviše uživa Severinin sinčić Aleksandar koji je uz majku, iako će ove veljače napuniti tek četiri godine, gotovo pa proputovao svijet. 

 

Desert Sunset #uae #dubai #desert #sunset #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojić (@severina)

>>Trenutak za novu frizuru popularne pjevačice

>>'Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želim sretan Božić'

Komentara 15

XX
xxx008
08:50 18.01.2016.

Daj nosite se više sa tom spodom stvarno je previše više i koga taj šljam zanima više u ovoj državi?!

MA
Marinko1970
08:52 18.01.2016.

Najpametnije joj je da ostane tamo,ionako je nitko ovdje u lijepoj našoj nije željan.

PI
pisojsakraf
10:42 18.01.2016.

Treba IS nazvati da je stigla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije