Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U društvu obitelji:

'Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želim sretan Božić'

Severina i Kojići
Foto: Instagram
1/4
07.01.2016.
u 16:15

Severina je ponovno proslavila Božić, ovaj put u ugodnom društvu obitelji Kojić

'Ljubav se ljubavlju vraća' – potvrdila je pjevačica Severina (43) na prvoj proslavi pravoslavnog Božića uz obitelj Kojić.

Novopečena supruga, u društvu sina Aleksandra, partnera Igora (28) i njegove obitelji – Olje i Dragana Kojića Kebe ponovno je proslavila ovaj blagdan.

Svima je poručila: "Mojoj obitelji, prijateljima, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i svima koji ga danas slave, želim sretan Božić."

Foto: Instagram/Wanda Nara

Početak nove godine time je započela okružena najmilijima, a zadovoljstvo nije skrivala.

>> Igor otkrio što se događalo prije vjenčanja sa Severinom

Ključne riječi

Komentara 24

HR
hrxxx111
17:18 07.01.2016.

koliko je ova kokos platila clanak ?

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:41 07.01.2016.

Predivno, ovaj put na slavlju nije bilo kokoši i koza..

ĆA
ćaćaća
17:29 07.01.2016.

sevka je samo lutkica u službi novog bratstva i jedinstva..naravno iza nje stoji stara udbaška ekipa koja ima za cilj masovno indoktrinirati mladež koju sevka okuplja na svojim koncertima..za to je debelo plaćena od organizatora koncerata i udbaške ekipe koja je svaki dan gura po medijima jer oni kontroliraju medije..indoktrinacija mladeži preko nje i sl pevaljki se nastavlja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije