Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug za honorar

Pulska poduzetnica mora isplatiti 38.500 eura Lepoj Breni zbog koncerta iz 2009.

18.06.2014., Domasinec - Lepa Brena odrzala koncert i pozdravila hrvatsku nogometnu reprezentaciju.
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
14.04.2018.
u 22:56

Tvrtka Fama Volat na čijem je čelu tada bila Tanja Bičić Ganić Breni je ostala dužna isplatiti honorar za koncert u zagrebačkoj Areni koji se održao 2009. godine

Pulska poduzetnica Tanja Bičić Ganić mora platiti 38.500 eura pjevačici Fahreti Živojinović poznatijoj kao Lepa Brena zbog neisplate honorara za koncert koji je 13. lipnja 2009. godine održan u zagrebačkoj Areni.

Nepravomoćna je to odluka Trgovačkog suda u Pazinu gdje je srbijanska pjevačica dobila spor protiv bivše direktorice i vlasnice poduzeća Fama Volat d.o.o. iz Ližnjana, a koja je spomenuti novac zaradila koncertom, piše Glas Istre.

Brena je prvo tužila tvrtku Fama Volat koja joj je trebala isplatiti honorar za koncert, a Općinski sud u Puli je to i naložio. Iako je presuda postala pravomoćna, pjevačica novac nije dobila jer na računu tvrtke nije bilo novaca pa se odlučila tužiti tadašnju vlasnicu i direktoricu tvrtke Tanju Bičić Ganić.

Nakon održanog koncerta tvrtka je novcem koji je trebala isplatiti Breni isplaćivala pozajmnice, 329 tisuća Tanji Bičić Ganić, a 1,2 milijuna nepoznatim primateljima.

18.06.2014., Domasinec - Lepa Brena odrzala koncert i pozdravila hrvatsku nogometnu reprezentaciju.
1/7

Komentara 1

YU
yurkov
14:05 15.04.2018.

Hahahaha, Tanja poznata prevarantica, nije Brena znala sa kim buča, ta je dužna i bogu i vragu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije