Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ

Pukla ljubav između zgodnog glumca i novinarke

Janko Popović Volarić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
20.06.2018.
u 12:04

Premda su posljednjih mjeseci bili nerazdvojni, pa je Janko Matei bio i pratnja na promociji diplome na VERN-u, očigledno su shvatili kako nisu jedno za drugo.

Zagrebački glumac Janko Popović Volarić (38) prekinuo je vezu s novinarkom N1 televizije Mateom Dominiković (27), piše Gloria.

Premda su posljednjih mjeseci bili nerazdvojni, pa je Janko Matei bio i pratnja na promociji diplome na VERN-u, očigledno su shvatili kako nisu jedno za drugo.

Iza Popovića Volarića je brak s kolegicom Jelenom veljačom, dok je bio i u kratkoj vezi s beogradskom glumicom Tijanom Pečenić.

Dok mu ne ide u ljubavi, ide mu na poslovnom planu. Prošle je godine Janko snimio čak dva filma - horor “Egzorcizam” i komediju “Comic sans” - a u Histrionima s Dorom Fišter glumi u humornoj drami “Igra u dvoje” te u nekoliko predstava u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Nakon odlaska Ivana Hercega, zamijenio ga je u ulozi Tome u seriji "Čista ljubav". U posljednjoj epizodi "Čiste ljubavi" njegov je Toma stao pred oltar, a Janko će, čini se, pričekati do nove ljubavne sreće.

Janko Popović Volarić
1/17

Komentara 3

DU
Deleted user
12:55 20.06.2018.

neeeeeeeeeeee, pa kako ce nacija dalje!!!

RO
rotuutor
13:36 20.06.2018.

To sam i prognozirao kad je VL oglasio tu vezu.On napuhani seronja,ona hlebinka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije