Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert života

Publika u Bugarskoj plakala je od sreće dok je Ivana Kindl pjevala

ivana kindl (1)
Foto: Privatni album
1/6
05.12.2010.
u 11:00

Pjevačica je kao predstavnica Hrvatske, s izvođačima iz Srbije, Rumunjske i Bugarske nastupila na eventu koji je za partnere iz četiri zemlje organizirala tvrtka Michelin.

Poput Pale koji je ostao sam na svijetu osjećala se Ivana Kindl kad je navečer nakon 12-satne vožnje kombijem sa svojim bendom stigla u Bansko, turističko mjesto na jugozapadu Bugarske. Ondje je 32-godišnja pjevačica kao predstavnica Hrvatske, s izvođačima iz Srbije, Rumunjske i Bugarske nastupila na eventu koji je za partnere iz četiri zemlje organizirala tvrtka Michelin.

- Kad smo došli u Bansko, na ulici nije bilo žive duše jer grad živne tek za sezone skijanja i ljeti. Da ondje ipak ima ljudi, uvjerili smo se na koncertu, jednom od najdražih u mojoj karijeri. Usijaniju atmosferu nisam još doživjela - ističe Ivana fascinirana reakcijom publike koja joj nije dala da siđe s pozornice.

- Ljudi su doslovno plakali od sreće i tražili da im pjevam a capella. Bio je to zaista inspirativan događaj - prisjeća se. Koncert se održao u hotelu Kempinski, gdje je Ivana i odsjela. Uređenje hotela oduševilo ju je, no hrana joj se manje svidjela.

- Obožavam škampe, ali one koje sam ondje jela nisu mi bili fini. Bugari imaju drukčiji način pripreme hrane koji ne odgovara mom ukusu - veli pjevačica. No, zato je bugarsku kavu mogla opisati samo jednom riječju: prefina!

- Tu kavu mogla bih piti non-stop! Punog je okusa, poput kave kuhane u džezvi, a ne kao instant-kave - kaže.

U sjećanje joj se urezalo i predgrađe Sofije, od koje je Bansko udaljeno 150 kilometara.

- Kad vidite takvo što, shvatite koliko ste sretni što živite u Hrvatskoj. Ondje je standard mnogo niži od našega, ulice su prljave i imate dojam kao da je netom završio rat.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Karla
14:40 05.12.2010.

A Bugarska je bila \"spremna\" za Europsku uniju! Hrvatska još čeka. Kakva nepravda i licemjerje ovog svijeta.

GA
garfild58
18:09 06.12.2010.

Dal je plakala od sreče zato kaj je dobro pjevala il je plakala da se čim prije skine s podija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije