Naslovnica Showbiz Estrada

Publika je oduševljeno pjevala uz Olivera, Ljiljani Nikolovski potekle i suze

Vidno uzbuđen i sretan sto ga je dočekalo vise od tisuću razdraganih obožavatelja, redao je hit za hitom, a publika ga je pratila uglas. Uskoro se na pozornici pridružila i Ljiljana Nikolovska koja je izazvala ovacije i gromoglasan pljesak. Ne zaboravljaju se legende, kao sto je Ljilja!
11. svibnja 2014. u 16:45 1 komentara 4613 prikaza
Oliver Dragojević an turneji
Foto: Photo By: Angelo Cikes
Pogledajte galeriju 1/5

Moguće da je kanadski zrak još jako hladan, no zrak u dvorani Hard Rock Casina bila je užarena od trenutka kada su se pozornicom zarotirala bezbrojna svjetla ispod kojih je Oliver i "Dupini" neumorno zabavljao razdraganu publiku puna tri sata.

Koncert je započeo pjesmom "Majko" čestitajući tako današnji Majčin dan. Zaredale su "Ljubav moja", Skalinada", "Oprosti mi, pape", uz duhovite najave dobro raspoloženog Olivera.

Oliver Dragojević an turneji | Autor : Photo By: Angelo Cikes Foto: Photo By: Angelo Cikes

Photo By: Angelo Cikes

Vidno uzbuđen i sretan sto ga je dočekalo vise od tisuću razdraganih obožavatelja, redao je hit za hitom, a publika ga je pratila uglas. Uskoro se na pozornici pridružila i Ljiljana Nikolovska koja je izazvala ovacije i gromoglasan pljesak. Ne zaboravljaju se legende, kao sto je Ljilja! U duetu su otpjevali pjesmu "Manuela" koju su snimili i Oliver i "Magazin", a potom je zajedno sa razdraganom publikom otpjevala "Put Putujem". Nevjerojatan je osjećaj dobiti toliko ljubavi dobiti od publike, a ja mislila da su me zaboravili.- suznih očiju je prozborila Ljiljana.

Oliver Dragojević an turneji | Autor : Photo By: Angelo Cikes Foto: Photo By: Angelo Cikes

Photo By: Angelo Cikes

Jednako toplo je pozdravljen i Oliverov dugogodišnji suradnik i prijatelj Tedi Spalato koji je otpjevao sa Oliverom u duetu "Ne dirajte mi moju ljubav".Kako je večer odmicala grla su, iako promukla prkosila umoru.

Kulminacija večeri je bila uz nevjerojatan nastup Nine Badrić koja je sa Oliverom otpjevala “Moj Anđele ” te svoj single “Čežnja ”.

>>'Našim ljudima u dijaspori donosim dah domovine. To je jako emotivno druženje'

>>Oliver Dragojević kreće na turneju SAD-om: Bolje ne može!

Financije
Vrhunska edukacija
OTKRIVAMO: Kako top menadžeri, unatoč manjku vremena, savladavaju MBA programe?

A1 izdvaja za Vas

  • debelacija:

    A sta? Treba mu novaca iz "dijaspore" koju je Hrvatska vec otpisala!!! Eeeeee, moj Oliveru!!!