Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Ninu i Tedija

Oliver Dragojević kreće na turneju SAD-om: Bolje ne može!

Oliver Dragojević
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/5
06.05.2014.
u 13:30

Oliver Dragojević krenuo je na sjevernoameričku turneju, tijekom koje će nastupiti u šest koncertnih dvorana...

Vijest da Oliver Dragojević putuje u SAD i Kanadu i nije neka vijest. No, zna li se da će po prvi puta, taj bard domaće glazbe nastupiti u šest renomiranih dvorana diljem SAD i Kanade pokrenulo je pravu malu seobu njegovih obožavatelja diljem sjevernoameričkog kontinenta. Ne pamti se da je ijedan izvođač sa naših prostora i bilo kojeg žanra ikada izazvao ovoliko zanimanje, pa su stoga na desetosatnu vožnju u krenuli obitelj Christine Soco iz Phoenixa, Arizona. Toliko će naime putovati samo u jednom smjeru kako bi prisustvovali koncertu u San Pedru.

- Ova se prilika ne propušta, pa će ovo putovanje i koncert biti poklon našoj jedinici koja će samo dva dana prije koncerta diplomirati na studiju informatike - kaže Christina.

Iz Kansas Cityja za Chicago letjet će i Veronika Matković u društvo supruga koji ima sve, baš sve Oliverove snimljene pjesme, a kćer i sin su rasli uz melodije Jadrana iako su rođeni u SAD-u. Marissa Olujić vozi njih osam iz Texasa do Los Angelesa, a iz Bostona u New York autobusima će stići pedesetak vatrenih obožavatelja Oliverovih vječnih melodija i predivnih stihova koje samo on može tako otpjevati, rekla nam je Ariana Zelić i Mirena Bagur koje su organizirale pravu karavanu.

Poveće društvo u organizacije Marine Pavletić vozit će pet sati iz Grand Rapidsa u državi Michigan, a sat manje Melissa Obenauf iz Columbusa u Ohiu vozi svoje prijatelje do Detroita. Kad se pročulo da ce Oliveru društvo na pozornicama činiti Nina Badrić, Tedi Spalato te legendarna Ljiljana Nikolovska, socijalnim mrežama odjekivalo je oduševljenje.

- Bolje ne može! – dobilo je stotine "lajkova". 

>>Oliver Dragojević zaplesao na 'Happy' u Veloj Luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije