Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

PSY od "Gangam Stylea" nije dobio ni kune!

GANGNAM STYLE,PSY
Reuters/PIXSELL
17.06.2013.
u 19:57

Korejski glazbenik otkrio je na britanskom radiju da mu nitko nije isplatio tantijeme za pjesmu "Gangam Style".

Korejski glazbenik Psy otkrio je na britanskom radiju da mu nitko nije isplatio tantijeme za pjesmu "Gangam Style". – Universal! Universal! Još čekam! – vrištao je u eteru emisije na Capital FM-u Psy nadajući se da će ga netko iz te producentske kuće čuti i isplatiti mu novac. Iako je prošlo gotovo godinu dana od objavljivanja pjesme, još nije dobio ni lipe.

Pjesma je bila na prvom mjestu glazbenih ljestvica u više od 30 zemalja i prva je u svijetu dosegla milijardu klikova na YouTubeu. Iako nije "švorc" i ubire zaradu od svoje popularnosti, Psy je prozvao Universal. – Ubiranje novca od iTunesa i objavljivanja u više od 100 zemalja zahtijeva puno vremena. Tako da još čekam isplatu – objasnio je pjevač.

>>Poslušajte hit koji je izbacio Psya s vrha ljestvica!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije