Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlađe je slađe

Prvo 12, a sad 15 godina mlađi! Poznata glumica ponovno ljubi

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL
1/8
07.11.2018.
u 07:31

Kate ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije tri godine razvela od redatelja Lena Wisemana, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Matta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina

Glumica Kate Beckinsale, publici poznata po ulogama u filmovima 'Underworld' i 'Van Helsing', te još romantičnih komedija poput ‘Serednipitiy’ viđena je u društvu komičara Jacka Whitehalla, a fotografije para pokazuju da između njih postoji snažna privlačnost.

Naime, glumica i petnaest godina mlađi Jack čitavo su se vrijeme ljubili i izmjenjivali nježnosti. Iako Kate i Jack nisu komentirali svoj odnos, očevici kažu da među njima definitivno postoji kemija, piše Daily Mail koji je objavio fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blog Tainment (@blogtainment) on

- Bili su poput zaljubljenih tinejdžera i nisu ni pokušavali sakriti kako se osjećaju. Gotovo su sjedili jedan drugome u krilu u separeu i smijali se., kažu očevici. Nakon što su neko vrijeme proveli u kafiću, par se uputio u Jackov hotel.

Inače, Kate ovo nije prvi put da se zagledala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije tri godine razvela od redatelja Lena Wisemana, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Matta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina.

Pogledajte video o slavnima koji su uspjeli s četrdeset godina:



 
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:00 07.11.2018.

ovo je žena!bomba!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:47 07.11.2018.

Holivudska bagra prostitutki i pedofila..

MA
Matrix5
13:35 12.11.2018.

Joytoy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije