Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna obitelj

Prva šetnja sa sinčićem! Iva u crvenoj haljini nema ni grama viška

Iva Leko
Foto: Iva Leko/Instagram
1/4
21.06.2014.
u 12:13

Sretna obitelj Iva, Jerko te dvogodišnji Carlos i mali Leon izašli su u petak u šetnju a zgodna mama odjenula je za tu prigodu crvenu maksi haljinu. Boja komplimentira tenu.

Iva Leko kao da nije nedavno rodila.

Lijepa supruga nogometaša pokazala je zavidnu liniju objavom fotografija prve šetnje sa sinčićem Leonom.

Sretna obitelj Iva, Jerko te dvogodišnji Carlos i mali Leon izašli su u petak u šetnju a zgodna mama odjenula je za tu prigodu crvenu maksi  haljinu. Boja komplimentira tenu.

Na dječja je kolica pak objesila Chanel torbicu, a sve začinila sunčanim naočalama i glatkom i sjajnom dugom kosom.

Iva Leko rodila je svoje drugo dijete sredinom svibnja u privatnoj poliklinici Podobnik. Manekenka je dječaka koji je tada težio 3 kilograma rodila carskim rezom.

>>Stvarno nije fer kako lijepa Ruskinja izgleda 7 dana nakon poroda

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
16:18 21.06.2014.

Recimo, ovo je meni za smijanje kako javne ličnosti vole da se piše o njima i kako se sredjuju i poziraju fotografu, a sve kao slučajno. Izgleda najbitnija je Chanel torbica i kako je dotjerala liniju, a to sto dijete nije izvela van više od mjesec dana jer sigurno imala viška sala i kilograma , to nije bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije