Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznat iznos

Maksimalna novčana kazna za produkcijsku kuću filma na čijem je snimanju Baldwin usmrtio snimateljicu

FILE PHOTO: Bonanza Creek Ranch where on the film set of "Rust" Hollywood actor Alec Baldwin fatally shot cinematographer Halyna Hutchins in Santa Fe
Foto: ADRIA MALCOLM
1/11
20.04.2022.
u 19:11

"Autori filma Rust pokazali su običnu ravnodušnost prema unaprijed poznatim i mogućim opasnostima povezanim s upotrebom vatrenog oružja na snimanju", prenio je BBC New Mexico Environment Department.

Što je to pošlo po zlu na setu snimanja filma "Rust" u kojem je glumac i producent Alec Baldwin (63) iz vatrenog oružja usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu mjesecima se istraživalo, a prvi rezultati istrage pokazuju kako je producentska kuća pokazala "običnu ravnodušnost" prema sigurnosti zaposlenika, piše BBC

"Autori filma Rust pokazali su običnu ravnodušnost prema unaprijed poznatim i mogućim opasnostima povezanim s upotrebom vatrenog oružja na snimanju", prenio je BBC New Mexico Environment Department.

Agencija je Rust Movie Productions izrekla maksimalnu kaznu od 136.793 dolara (105.000 funti). 

"Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku", napisao je Baldwin na Twitteru krajem listopada prošle godine. 

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je odmah. 

Podsjetimo, glumac i producent Alec Baldwin ispalio je metak iz rekvizita na setu u Meksiku i nehotice ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Nesretna snimateljica odmah  je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent. Ubrzo je pušten iz bolnice. 

VIDEO>>Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije