Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na sudovima

Protiv Severine bivši partner Milan Popović pokrenuo je više od 50 sudskih postupaka

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/38
06.02.2024.
u 16:20

Srpski poduzetnik i bivši suprug pjevačice Severine, Milan Popović pokrenuo je više od 80 pravnih postupaka protiv naše pjevačice i niza bliskih ljudi, a samo protiv pjevačice preko 50. To uključuje razne prekršajne i kaznene prijave, izvanparnične i ovršne postupke, zahtjeve za revizijom kod Vrhovnog suda...

Krajem siječnja, Hrvatsku je ponovno iznenadila vijest o još jednom preokretu u sudskoj trakavici između hrvatske glazbene zvijezde Severine Vučković (52) i njenog bivšeg supruga, Milana Popovića (59). Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu.

U ponedjeljak se pjevačica pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na ročištu zbog optužbi za uhođenje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Gordane Buljan Flander te za slanje uvredljivih poruka Ljiljani Klinger, ravnateljici sinove škole. - Jako je zanimljivo da je optužnica DORH-a protiv mene podignuta u rekordnom roku jer ja, naime nisam imala svoju "radost" koja će mi pomagati, a kažu da sam lipa, izjavila je nakon ročišta Severina.

Telegram je otkrio kako je bivši suprug Milan Popović pokrenuo više od 80 pravnih postupaka protiv naše pjevačice i niza bliskih ljudi. Navode kako ta kolekcija tužbi i podnesaka uključuje prekršajne i kaznene prijave, izvanparnične i ovršne postupke, zahtjeve za revizijom kod Vrhovnog suda, prijave centrima za socijalni rad, disciplinske postupke protiv Severininih odvjetnika, ali i tužbe protiv menadžera i nećakinje koja živi s pjevačicom. 

Samu pjevačicu tužio je u 17 kaznenih i 34 parnična postupka, a to uključuje prvostupanjske i drugostupanjske. Pokrenuo je i četiri ovršna postupka protiv nje. Desetak puta prekršajno prijavio pjevačicu za obiteljsko nasilje, ali sve prijave su odbačene. 

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
1/30

Više puta tražio je provođenje mjere nadzora nad roditeljskom skrbi Severine od nadležnog Centra za socijalnu skrb, tri puta se obraćao i Vrhovnom sudu. Protiv odvjetnika pjevačice pokrenuo je sedam postupaka pred odvjetničkim komorama u Hrvatskoj i Srbiji, ali i tu su sve prijave odbačene. Popović se okomio i na Severininog menadžera Tomicu Petrovića protiv kojeg je vodio više postupaka koje je na kraju ili povukao ili izgubio. Također je pokrenuo i nekoliko postupaka u kojima je tražio izuzeće sudaca Općinskog građanskog suda u Zagrebu, samo u posljednje dvije godine četiri puta.

U travnju 2022. godine, pjevačica je otkrila kako je bivši suprug "uselio" prekoputa njene kuće. - Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gdje se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu osobnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala tvrtka u vlasništvu ciparske tvrtke mog bivšeg, izjavila je tada za Index.

VIDEO: 'Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala 'radost' koja će mi pomagati'
Ključne riječi

Komentara 4

O2
Ožujak.2023
17:46 06.02.2024.

Kad imate problem oko kojeg se ne možete dogovoriti pokrenite sudski postupak. Nekad i više od 1. Al ako pokrenite 50 postupaka vi ste osoba ozbiljni narušenog psihičkog zdravlja. I nekom takvom se dodjeli dijete!! Trebao je sud vještačiti njega, a ne dijete!!

AK
Aka
16:54 07.02.2024.

Mile je krenuo u biznis kao taxista, pa onda prodavao ideje kako krasti i tako bio primječen od strane bogatog ruskog oligarha. To govori o njemu kao o osobi bez skrupula, a što stalno potvrđuje novim i novim napadima naa majku njegovog djeteta. Ne brani on dijete nego mu želi uništiti majku. Očito da mu je povrijedila sujetu odbivši ga, a to učiniti malom taxsti iz provincije koji vozi svijetom i sanja velike snove o svojoj veličini, on misli da je neoprostivo. On to nikada neće preboljeti. Sevki će pomoći vrijeme, sin će postati punoljetan pa će ostatak života pomoći majci da zaliže rane koje joj je Mile zadao. MIle, Mile, bijesni mali MIle

SA
saba
07:29 07.02.2024.

Ne volim Severinu, ali kada se sve ovako pobroji ovaj bivši je teška patologija. Jadan mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije