Naslovnica Showbiz Zvijezde

Protiv Gerarda Depardieua pokrenuta istraga zbog navodnog silovanja

"Gerard Depardieu apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje", reagirao je njegov odvjetnik Herve Temime, prenosi agencija France Presse
30. kolovoza 2018. u 20:35 7 komentara 825 prikaza
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Pariško tužiteljstvo pokrenulo je istragu o francuskom glumcu Gerardu Depardieu zbog navodnog silovanja i seksualnih napada nakon tužbe predane u ponedjeljak na jugu Francuske, doznaje se u četvrtak od sudskog izvora.

Ivana Vida HUMANA GESTA Ivana Vida pomogla teško bolesnoj djevojčici

"Gerard Depardieu apsolutno osporava bilo kakav napad i silovanje", reagirao je njegov odvjetnik Herve Temime, prenosi agencija France Presse. Tužba protiv slavnog glumca (69) predana je sudu u Aix-en-Provence, koji je pokrenuo istragu, ali ju je u srijedu prepustio pariškom tužiteljstvu, precizirao je taj sudski izvor.

Romantik Novom fotografijom Hauser potvrdio vezu s Lolom? Obožavatelji oduševljeni

"Žalim zbog javnog obilježja te procedure koja nanosi veliku štetu Gerardu Depardieu, za čiju nedužnost sam uvjeren da će biti dokazana", rekao je odvjetnik Temime i pozvao na maksimalnu suzdržanost u poštivanju prava svih strana.

Prema listu Le Parisien, tužiteljica je dvadesetogodišnja glumica i plesačica. Ona je objasnila da ju je glumac dva puta spolno zlostavljao tijekom proba za jednu kazališnu predstavu 7. i 13. kolovoza u pariškom hotelu gdje živi Depardieu. 

Kraljevska pravila Je li ovo najodvažnije izdanje Meghan Markle? Plijenila pozornost seksi stylingom

Jedan od najplodnijih francuskih glumaca Depardieu je u svojoj dosadašnjoj karijeri glumio u oko 170 filmova, a zadobio međunarodno priznaje 1990. nakon glavne uloge u komediji na engleskom jeziku "zelena karta". 

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas