Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ivana Vida pomogla teško bolesnoj djevojčici

Supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide ubrzala je maloj Lani odlazak na liječenje u Istanbul
30. kolovoza 2018. u 12:31 10 komentara 21742 prikaza
Ivana Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Ivana Vida, supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide, pokazala je veliko srce nakon što je pomogla obitelji desetogodišnje djevojčice Lane, koja boluje od od osteosarkoma, odnosno tumora kostiju, i kojoj je jedina nada liječenje u Turskoj. Lanina mama na Facebooku je pokrenula grupu "Život za Lanu", u koju su se javili brojni građani koji žele pomoći djevojčici. Jedna od njih je i Ivana Vida, s kojom je stupila u kontakt Lanina mama Marijana, a prepisku je objavila na Facebooku. 

Ivana Vida TRAŽE POZAJMICE Supruga vatrenog: zavrnite rukave i radite... i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac

– Poštovanje Ivana, imam jednu veliku molbu pošto vidim da ste u Istanbulu. Ima jedna klinika Acibadem u koju želim smjestiti Lanu i čekam već dva tjedna i više da mi odgovore. Imate li možda kojeg doktora tamo? Stvarno je već kritično, stoji na mrtvoj točki u Hrvatskoj. Slomili su joj bedrenu kost u transportu i sad je sva u gipsu. Molim vas, ne trebam ni shareove ni ništa, treba mi netko da je preuzme i da je spase više – napisala je Marijana Prpić, i odmah dobila odgovor od Ivane Vide.

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

– Pozdrav Marijana, drago mi je ako možemo pomoći. U Acibademu imamo doktora, samo mi pošaljite podatke da kažemo nekom iz kluba da vam se klinika javi. Mi smo jučer rekli našem prevoditelju da zove bolnicu i da traže doktora. Hvala Bogu – napisala je Ivana i dodala kako ih čekaju u Istanbulu. 

Ivana Vida Ivana Vida Supruga vatrenog otkrila što je operirala na sebi, ali i da nema kućnu pomoćnicu

Ivana Vida kasnije je i na svom Instagramu pozvala ljude da se uključe u akciju za malu Lanu. 

– Malenu Lanu i njezinu majku moja obitelj i ja čekamo u Istanbulu. Ovo je jedna strašno tužna priča koja lomi srca. Kao narod pokazali smo mnogo puta da unatoč svim problemima imamo veliko srce i da smo spremni pomoći svima. Vašim malim doprinosom, ali značajnim za ovu obitelj, pomozimo vratiti osmijeh na lice malene Lane – dodala je Ivana. 

Domagoj Vida 'Nemoj se ljutit...' Vida u četiri sata ujutro doveo supruzi tamburaše pod balkon

Pogledajte video: Ovo su poznati Hrvati koji javno svjedoče vjeru

[video: 26239 / Pogledajte video o poznatim Hrvatima koji javno svjedoče vjeru]
Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

  • deda1234:

    Bravo... Ima ljudi koji to svaki dan rade.. Za 6_7000 kn mjesecno i ne hvale se tim jos ih svi pluju.. A naprimjer gos Mamic je mnogoj djeci pomogo a novinarcici nisu nikad pisali o tome... Ipah hvala Ivana ali ... prikaži još! neznam zasto to mora u novine

  • jasna.zovko:

    Obitelj Vida, hvala.

  • kajinx:

    Vida obitelj - HVALA!