Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se sestra

Proslavljeni kuhar koji je nestao uhićen zbog droge u Sloveniji: 'Ne znam bih li plakala ili vrištala'

Dejan Markus
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
13.02.2020.
u 21:08

Podsjetimo, Dejan je nestao prošlog tjedna, a njegova sestra je rekla da je posljednji put s njim razgovarala prošlog petka te da je rekao vlasniku stana da ide u Split na jednu manifestaciju te da će se vratiti do subote

Proslaveljni kuhar koji je nestao prije nekoliko dana je priveden u Sloveniji.

Dejan Markus je navodno je prevozio u tri litre amfetamina u bocama koje nalikuju onima za ulje. Pronađene su u pretresu, a Dejan je odmah pritvoren, piše Jutarnji list.

- Hvala svima na brizi, pomoći, požrtvovnosti i svim informacijama. Brat je živ, ali ga još nisam vidjela ni čula. Hrvatski policajci su mi rekli neka ga tražim po Sloveniji, bez ulaženja u ikakve detalje. I sad sam tu, na slovenskom tlu, obišla sam nekoliko gradova, policijskih postaja. Nitko mi ništa ne želi reći. Ne znam bih li plakala ili vrištala. Nek mi barem netko kaže: ‘Tu je. Živ je. Pritvoren je. Ne možete k njemu.’ Ali ja se još nisam uvjerila da je on živ -kazala je njegova sestra.

Njegova sestra Jelena Markus Vučković je na Facebooku samo objavila kako je njezin  brat pronađen.

'Ovim postom bih htjela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najljepšu vijest koju smo čekali: Dejan je živ, ali dok se sama ne uvjerim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reći... Hvala vam od srca svima'

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, Dejan je nestao prošlog tjedna, a njegova sestra je rekla da je posljednji put s njim razgovarala prošlog petka te da je rekao vlasniku stana da ide u Split na jednu manifestaciju te da će se vratiti do subote, no prošla je i subota i nedjelja, a njemu nije bilo traga.  – Prijatelj ga je u stanu tražio, ali bezuspješno. Kontaktirali smo i prijatelje u Splitu kod kojih je možda mogao odsjesti i kojima je rekao da će se javiti ako dođe, ali nije. Zvali smo i hotele. Dejana nigdje nema – rekla je Jelena.


 

Dejan se proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji ''Kuhati sa srcem'', 2012. došao je poslom u Zagreb, a prije samo dvije godine otvorio je prvi butik knedli "Servus" u Oktogonu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
21:06 13.02.2020.

Uf,dobro je.

PO
pozornik66
20:32 13.02.2020.

Sad mi je odmah lakše , vau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije