Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša zečica

Progovorila o vezi sa 60 godina starijim Hefnerom: Morala sam biti pijana da preživim te noći

kendra wilkinson
Foto: Brian Roberts/News Syndication/PIXSELL
1/9
27.11.2014.
u 14:15

Kendra Wilkinson kaže kako joj je seks s Hughom Hefnerom bio poput posla

Bivša Playboy zečica Kendra Wilkinson (29) otkrila je kako joj se bilo seksati se sa 60 godina starijim Hughom Hefnerom, vlasnikom slavnog lista, dok je živjela u Playboy vili kao jedna od njegovih djevojka.

Kendra, koja se sada nalazi u reality showu "I'm A Celebrity" (Ja sam poznata), raspričala se o vezi s Hefnerom, koja je započela kada je ona imala 18 godina, a on 78.

– Obično bih bila veoma pijana tih večeri, a idući dan pokušala bih ne misliti na to. Morala sam biti veoma pijana ili napušena da preživim te noći – rekla je Kendra.

– Nakon minute, pomakla bih se i bilo bi gotovo. Bio je to kao posao. Unutra, van. Nije kao da sam uživala seksati se s njim – otkrila je.

Samo priznanje došlo je dan nakon što je pred kamerama otkrila kako nije imala izbora – ili će ostati živjeti siromašna u groznom stanu ili će postati djevojka Hugha Hefnera.

– Nisam znala što to znači, ali odmah sam pristala. Molila sam se da me nešto izvuče iz groznog mjesta na kojem sam živjela. Kad sam pristala, nisam znala da se seks podrazumijeva. On bi pitao želiš li gore i to bi bilo to. No, nisi bio obvezan, bio je to tvoj izbor – ispričala je Kendra, koja danas u braku s nogometašem Hankom Baskettom ima dvoje djece.

>>Sportaš varao Playboyevu zečicu s transseksualkom

>>Zečica Kendra Wilkinson proplakala kišu suza u svom realityju

>>Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson rodila sina

Komentara 48

MI
mickeyzg
14:49 27.11.2014.

Kak to misli "samo posao"?!?! Pa ja sam cijelo vrijeme živio u uvjerenju da je u pitanju veeeeelika kljubav...

HR
hrvatska91
14:39 27.11.2014.

od pijanstva se još i otrijezniš... od gluposti najčešće nikada...

DU
Deleted user
14:56 27.11.2014.

Ja sam rekao,samo je razlika u cijeni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije