Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
droga i prostitucija

Procurile tisuće privatnih fotografija sina Joea Bidena, mnoge prikazuju eksplicitne prizore

Foto: profimedia
1/3
09.06.2023.
u 12:26

Na stranici bidenlaptopmedia.com objavljene fotografije koje prikazuju Huntera Bidena kako konzumira droge te sudjeluje u seksu s prostitutkama, ali tu su i obiteljske fotografije i snimke iz njegove svakodnevice.

Desničarska neprofitna organizacija Marco Polo objavila je gotovo 9000 fotografija s prijenosnog računala Huntera Bidena, sina američkog predsjednika Joea Bidena. Na stranici bidenlaptopmedia.com objavljene fotografije koje prikazuju Huntera kako konzumira droge te sudjeluje u seksu s prostitutkama, ali tu su i obiteljske fotografije i snimke iz njegove svakodnevice.

Fotografije koju su objavljene na ovoj stranici nalazile su se na Hunterovu laptopu, njih 7032, 1832 su iz sigurnosne kopije s njegovog mobitela, 428 ‘fotografija uživo‘, 674 slike poslane su putem poruka, 579 njih su snimke zaslona, a 40 ih je poslano putem WhatsAppa te 111 putem drugih aplikacija. Fotografije datiraju iz razdoblja od 2008. do 2019. godine, a neke imaju i priložene geografske koordinate. Tako se može vidjeti da se Hunter snimao na Havajima, u Cabo san Lucasu, na Kosovu, u Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu i diljem SAD-a. Sve fotografije koje ekskluzivno donosi Daily Mail, autentične su, potvrdili su to stručnjaci za cyber forenziku.

VEZANI ČLANCI:

Inače, organizaciju Marco Polo osnovao je bivši Trumpov zaposlenik Bijele kuće Garrett Ziegler (28), a sebe opisuju kao ‘neprofitnu istraživačku skupinu koja razotkriva korupciju i ucjene‘.

- Ako Amerikanci žele znati kakva je njihova prva obitelj, to će i dobiti. I nećemo objavljivati samo fotografije koje prikazuju Bidene u dobrom svjetlu - rekao je Ziegler. Ova organizacija objavila je i izvještaj na 645 stranica o istrazi o sadržaju Hunterova laptopa. -U dokumentu Huntera se optužuje za 459 zločina, uključujući kazneno djelo prostitucije, distribuciju i posjedovanje droge, prijevaru vladinih agencija, nezakonito strano lobiranje i pranje novca. Zegler je također koristio e-poštu i druge dokumente s prijenosnog računala kako bi tvrdio da je predsjednik Joe Biden bio sudionik u utaji poreza, prekršio Zakon o predsjedničkim dokumentima i koristio nejavne informacije za financijsku dobit u šest incidenata od lipnja 2010. do prosinca 2016.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:35 09.06.2023.

Ma sve oke osim što kasnite koju godinu dana s ovom vijesti. Kad su bili izbori tada ste prepisivali članke koji govore da je priča vezana za Hunterov laptop fake. A što je sad? Kad ćemo mi više doživjeti objektivno novinarstvo. Pustite nas da sami zaključimo a na vama je da iznosite poznate činjenice.

DA
damascus
13:32 09.06.2023.

Tata je sigurno kriv, Bidena predsjednika zato treba suditi, kaže Trump.

PR
pravednik2
12:52 09.06.2023.

Sad čekamo još na Trumpove slike. Zbog objektivnosti. Ili je on bio čitav život čedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije