Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primijetila njegov uspjeh

Pročitajte što je predsjednica napisala mladom pjevaču Dini Jelusiću

10.08.2015. Split- Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovic u ratnoj luka Lora. Photo: Boris Scitar/Vecernji list
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/3
19.10.2016.
u 17:41

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zaželjela je puno uspjeha Dini Jelusiću koji je nedavno pobijedio na svjetskom festivalu pjevača u Sočiju

Pjevač Dino Jelusić niže uspjeh za uspjehom. Pobjedio je nedavno na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wave u Sočiju, a nedugo poslije saznao je i da je postao član američkog progresivnog rock bend Trans-Siberian Orchestra, čiji su albumi prodani u više od 10 milijuna primjeraka, a svaki njihov koncert je vizualni i glazbeni spektakl na koji dolaze milijuni ljudi. 

Njegova uspjehe primijetila je i naša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i poslala mu je pismo u kojem mu želi uspješan nastavak karijere i studiranja na Muzičkoj akademiji. Dino je pismo objavio na svom Facebook profilu, a u nastavku pročitajte što mu je još predsjednica poručila.

 

Komentara 5

PU
Pulchrum
21:28 10.11.2016.

Divna gesta naše Predsjednice. Vidi se da je normalna i humana.

KO
kolarvedran
20:27 19.10.2016.

poštanski troškovi na naš trošak,još se i zabavljaju u radno vrijeme

BR
Bruneta
21:57 19.10.2016.

Na kraju druge godine mandata počela je pisati pisma podrške sviračima i pjevačima.Izrugivanje naroda joj je postalo hobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije