Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Probajte se ne naježiti! Slavonci obradili Tošinu najpoznatiju pjesmu

Garavi su odlučili njegov najveći hit ''Igra bez granica'' obraditi u slavonskoj verziji.
11. listopada 2019. u 06:00 1 komentara 4785 prikaza
Foto: Nikola Zoko
Pogledajte galeriju 1/2

Uskoro će biti 12 godina otkada nas je makedonski pjevač Toše Proeski napustio nakon tragične prometne nesreće u kojoj je izgubio život.

Ambiciozna novinarka Prva doktorica znanosti među voditeljima: 'Razmišljam o novom izazovu'

Dana 16. listopada svijet je saznao za ovu tužnu vijest, ali ipak i nakon toliko godina njegove pjesme još uvijek su među rado slušanima. Tamburaši Garavi nikada nisu surađivali s pokojnim pjevačem, ali često ga se sjete i odlučili su svoju tugu što nije s njima izraziti na najljepši mogući način.

 | Autor : Nikola Zoko Foto: Nikola Zoko

U njegovu čast, Garavi su odlučili njegov najveći hit ''Igra bez granica'' obraditi u slavonskoj verziji. U najnovijoj verziji s tamburicom, ovi glazbenici pokazuju da ga ni nakon 12 godina nisu zaboravili i da će njegove pjesme i dalje živjeti

Kylie Jenner ne pati Nije dugo čekala: Samo tjedan dana nakon prekida viđena s bivšim u hotelu

- Bliži se obljetnica smrti Toše Proeskog. Nismo imali priliku s njime raditi, ali smo ga poštivali i stoga mu posvećujemo tamburašku ''Igru bez granica''. Neka se nikada ne zaboravi Toše - napisali su dečki uz video koji je objavljen na njihovom Facebook profilu.

U dobi od samo 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu. Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života. Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, prije svega krasila je skromnost, a uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. U cijeloj regiji nema kolege glazbenika koji za pjevača nije imao uvijek samo riječi hvale.

Chemical Brothers Chemical Brothers: 'Naš show nikada nije bio kao rock-koncert, obožavanje frontmena u pozi Isusa Krista'

Tošine riječi :˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i u onima koji nisu imali tu prigodu. Za brojne obožavatelje Toše Proeskog, vrijeme je stalo 2007. godine, ali balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela.

Rijeka: Ivan Đikić sudjelovao na znanstvenom skupu o virusu COVID-19
PODRŽAO VLADU I STOŽER
Pet preporuka znanstvenika Ivana Đikića za primjenu novih mjera
Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja
EY PODUZETNIK GODINE
Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad