Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prenosilo se i na tv-u

Prlja na dodjeli Cesarice uputio podršku Severini i poručio: 'Seve, izdrži!'

Foto: Youtube screenshot
1/27
25.01.2024.
u 22:07

Pjevačica je podršku dobila i od onih koji u četvrtak nisu mogli biti u Laubi. Na dodjeli nagrade Cesarica koje se prenosila i na HTV-u, podršku joj je uputio i Prlja iz Leta 3.

U utorak se dogodio novi preokret u sudskom sporu između Severine i Milana Popovića. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Ova odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice. Nakon ove odluke brojni Hrvati i Hrvatice stali su u obranu naše pjevačice, a ona se redovito o svemu oglašava na svojim društvenim mrežama. 

Podršku Severini mnogi su pružili i uživo u četvrtak u Laubi čitajući priče za laku noć. No, pjevačica je podršku dobila i od onih koji u četvrtak nisu mogli biti u Laubi. Na dodjeli nagrade Cesarica koje se prenosila i na HTV-u, podršku joj je uputio i Prlja iz Leta 3. 

- Pet riječi za Eurosong, ne znam... Zahtjevno, zanimljivo i lijepo... I - Seve, izdrži! - rekao je Prlja na pitanje Duška Ćurlića o pet riječima kojima bi opisao Eurosong. 

- Hvala na ovoj lijepoj podršci - rekao je nakon toga Ćurlić.

Podsjetimo, u četvrtak je u Laubi - Kući za umjetnost i ljude održana večer podrške pjevačici i mami Severini. Naime, Centar za ženske studije i udruga djelovanja u kulturi ‘Arterarij‘, zajednički su organizirali akciju 'Priče za laku noć koje ti želim ispričati' u kojoj su sudjelovali brojni umjetnici i javne osobe koje su željele istaknuti podršku Severini tijekom njezine pravne bitke za sina Aleksandra. Ovom večeri ove udruge htjele su istaknuti "solidarnost sa svom obespravljenom djecom i roditeljima koje je hrvatsko pravosuđe iznevjerilo i izložilo dodatnom zlostavljanju kroz disfunkcionalne, neetične i nehumane mehanizme vlastitog funkcioniranja".  Poznata lica čitala su priče za laku noć, a među njima je bila i pjevačica i voditeljica Ida Prester. Ida se iz Laube javila i na društvenim mrežama i to uz nekoliko riječi.

- Došla sam ovdje jer iz sveg srca podržavam borbu majke i njenog djeteta da budu zajedno - rekla je podijelila nekoliko trenutaka dok je čitala priču. 

- Priče za laku noć koje ti želim ispričati - akcija podrške malom Aleksandru i Severini, kao i svim majkama koje večeras neće pročitati priču za laku noć svom djetetu. Radi ‘proceduralne greške’. Ne šutimo na nepravdu i ovakvo zlostavljanje institucija, podrška je važna - dodala je u opisu pored videa na Instagramu.

VEZANI ČLANCI

Komentara 5

KR
KriviZooM
23:22 25.01.2024.

još samo da kupci iz Zambije daju podršku i krug je zatvoren

IZ
ivan.zorger
06:39 26.01.2024.

Mrš nakaze, ajd doma pucat čepove to najbolje radite

Avatar Romell
Romell
07:13 26.01.2024.

mozemo birat...Prijovicku..ili psiho

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije