Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica s potomcima

Prizori s kraljevskog krštenja: Ovo nije viđeno 119 godina

krštenje, william, george, britanska kraljevska obitelj, london
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
25.10.2013.
u 10:25

Najveći osmijeh bio je na licima novopečenih roditelja, Kate i Williama, a čak je i poslovično ozbiljna kraljica pokazala nešto poput osmijeha

Unatoč nazočnosti kraljice Elizabete, na službenoj fotografiji nakon jučerašnjeg krštenja princa Georgea obitelji Windsor i Middleton izgledale su sretno i opušteno.

Obje obitelji okupile su se u Jutarnjoj sobi palače Clarence da bi pozirale na zajedničkoj fotografiji. Naravno, najveći je osmijeh na licima novopečenih roditelja, Kate i Williama, a čak je i poslovično ozbiljna kraljica pokazala nešto poput osmijeha.

Prvi je ovo put od 1894. godine da se na fotografiji nalaze tri buduća monarha s kraljicom.

Posljednji put bilo je to na krštenju Edwarda VIII., kojeg je u rukama držala njegova prabaka kraljica Viktorija, dok su njegov otac George V. i djed Edward VII. stajali iza.

Sada su s kraljicom Elizabetom pozirali njezin sin, princ Charles, unuk, princ William, i praunuk, princ George Alexander Louis.

>>Skandal na krštenju: Bez stričeva i princeza Beatrice i Eugenije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije