Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima nadu za ozdravljenje

Princezi Kate sa svih strana svijeta pristižu poruke podrške: Evo zašto je toliko vole...

Foto: Reuters
1/48
23.03.2024.
u 18:30

Princeza Kate Middleton boluje od raka, a poruke podrške joj pristižu sa svih strana svijeta.

Britanska princeza Kate Middleton boluje od karcinoma, a vijest i bura javnosti o njezinu zdravstvenom stanju se ne stišava. Poruke podrške stižu joj sa svih strana za ozdravljenje. Među toplim porukama našli su se poznate zvijezde, svjetski lideri, članovi kraljevske obitelji... Harry i Meghan, kralj Charles, kraljica Camilla, premijer Rishi Sunak te američki predsjednik Joe Biden, francuski predsjednik Emanuel Macron samo su neki od poznatih ličnosti koji su princezi pružili podršku u ovoj bitci.

Kralj, koji isto boluje od raka, posebno suosjeća s Kate, a sa suprugom Camillom je naglasio kako će "nastaviti pružati svoju ljubav i podršku cijeloj obitelji kroz ovo teško vrijeme".

Iako nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, Harry i Meghan javno su princezi poželjeli ozdravljenje u miru. "Želimo ozdravljenje za Kate i obitelj i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru'', napisali su kratko u priopćenju. "Vaša visosti, u ovom teškom razdoblju kroz koje prolazite Brigitte i ja Vam želimo potpuni oporavak. Vaša snaga i ustrajnost sve nas nadahnjuju", napisao je francuski predsjednik ispod videa u kojem je Kate Middleton objavila da ima rak.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/105

 

"Hrabra si i volimo te", napisala je Jill Biden, supruga američkog predsjednika Joea Bidena na mreži X., kao i da moli za princezino ozdravljenje. S obzirom na količinu poruka koja je dobila iz cijelog svijeta, potvrđuje se to da je Kate Middleton zaista cijenjena u društvu, iako je već davno osvojila srca građana i ostalih obožavatelja diljem svijeta...

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije