Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pikantni detalji

Diana je imala ispade ljubomore i bijesa, nije mogla podnijeti Camillu

Princeza Diana
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
1/6
26.06.2017.
u 09:03

Uoči 70. rođendana princeze od Walesa Camille, cure detalji iz njezine biografije koju je napisala poznata britanska spisateljica

Uoči 70. rođendana Camille Parker Bowles, princeze od Walesa, objavljeni su detalji iz biografije koju je o njoj napisala britanska spisateljica Penny Junor.

Osim o počecima najveće afere koja se dogodila u kraljevskoj obitelji, onoj između princa Charlesa i Camille, spisateljica se dotaknula i princeze Dijane za koju piše kako je imala izljeve bijesa tijekom veze s Charlesom te da je bila paranoična. Zamjerala je princu Charlesu što ju je ostavljao samu tijekom obavljanja kraljevskih dužnosti, a bila je čak ljubomorna kad je vrijeme provodio sa svojom majkom kraljicom Elizabetom II.

Camilla i Diana upoznale su se puno prije vjenčanja s princom Charlesom. U početku je Camilla bila jedna od rijetkih Charlesovih ženskih prijateljica s kojom se Diana dobro slagala. Često ju je ispitivala za savjete i bila vjerovale su jedna drugoj.

No nekoliko mjeseci pred vjenčanje, Diana se drastično promijenila. Nije bila više živahna djevojka kakvu je Camilla poznavala, postala je mrzovoljna, tvrdoglava i nepredvidljiva.

Bila je zastrašujuće bijesna, imala je ispade, histerično je plakala bez ikakvog razloga te je često mijenjala raspoloženje. Postala je ljubomorna, opsjednuta Camillom i okrenula se protiv ljudi koje je nekad voljela uvjerena kako su svi protiv nje i da je zapravo špijuniraju.

Postalo je vrlo jasno da je mrzila biti sama i to što princ Charles radi. Nije joj bilo jasno zašto njegov posao mora imati prednost ispred toga da njih dvoje budu zajedno iako je Charles kao član kraljevske obitelji svoje obveze znao šest mjeseci unaprijed. Diana je bila ljubomorna na sve koji su provodili vrijeme s njim, uključujući i njegovu majku jer je mislila da privatne razgovore vode o njoj.

Charles je pak mislio kako je Diana samo nervozna pred vjenčanje i da će njezino, u najmanju ruku, neobično ponašanje nestati kada svadba bude iza njih. No nitko nije primijetio da su njezini ispadi zapravo simptomi bulimije od koje je bolovala.

Nitko nije znao što ju je dovelo do te bolesti koja je preuzela njezin život, no vjeruje se kako je ulazak u kraljevsku obitelj bio preveliki zalogaj za 19-godišnju djevojku. Također, Diana se bojala da je Charles nikada neće voljeti kao što je volio Camillu.

Čim je primijetila da Diana ima problem s njom, Camilla se povukla i držala na udaljenosti od princa Charlesa. Kada god bi bila pozvana na kraljevsko okupljanje, ona nije htjela doći. No, unatoč tome, Charles je održavao kontakt s njom, a kada je bila bolesna, poslao joj je cvijeće. Diana je sve to znala i nije mogla podnijeti.

Diana i princ Charles vjenčali su se 29. srpnja 1981. godine. Charles nije znao čini li pravu stvar, no nije imao izlaz. I bio je u pravu jer njihovi pravi problemi tek tada su počeli... 

Komentara 2

JD
jdoranic
09:23 26.06.2017.

Ovo je neka šugava obrane konjolike Camille. Diana je bila žrtva u svemu tome. Do kraja.

PA
Pajkoslava2
13:41 26.06.2017.

ovaj članak ste objavili prije koji mjesec. zašto sada opet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije