Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna plesati

Prince potjerao starletu Kim Kardashian s pozornice

kim
Pixsell
09.02.2011.
u 13:49

Pjevač je tijekom nastupa pozvao Kim da mu se pridruži te ju je povukao iz publike na pozornicu. Zbunjena reality zvijezda od šoka se nije mogla pomaknuti te je, umjesto da zapleše, više bila usredotočena na svoj iPhone

Ako vas kojom prilikom Prince pozove na pozornicu, bolje vam je da ne stojite kao ukopani na njoj. U to se uvjerila američka starleta Kim Kardashian koja se, blago rečeno, osramotila na Princeovu koncertu u njujorškom Madison Square Gardenu, piše UsMagazine.

Pjevač je tijekom nastupa pozvao Kim da mu se pridruži te ju je povukao iz publike na pozornicu. Zbunjena zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" od šoka se nije mogla pomaknuti te je umjesto da zapleše više bila usredotočena na svoj iPhone s kojeg je na svoj profil na Twitteru napisala:

– O Bože, Prince me upravo povukao na pozornicu. Tresem se – podijelila je starleta s obožavateljima.

Vidjevši da od zamamnog mahanja bokovima neće biti ništa, Prince je potjerao Kim s pozornice. Ipak, malo kasnije dobila je priliku da se iskupi te se slavnom glazbeniku pridružila dok je pjevao "Purple Rain".

– Opet sam na pozornici! Ovaj put sam se iskupila. Svi smo plesali dok je Prince svirao pijano. Kakva noć – napisala je 30-godišnja ljepotica.

Ključne riječi

Komentara 7

AG
Agramer198
16:29 09.02.2011.

Ma Kim je svirala iPiano, to je najvažnije u cijeloj priči...

KR
kreont
17:22 09.02.2011.

Prince je peder_ina neka me ispričaju svi gay homoseksualci normalni.

IO
Iohannes
14:55 09.02.2011.

Svirao \"pijano\" ili \"piano\" - ha, novinar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije