Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ležerno

Princ Harry snimljen kako se opušta na plaži u Santa Barbari

Foto: Profimedia
1/15
08.04.2021.
u 10:51

Poznato je, naime, da su Harry (36) i Meghan (39) su ljubitelji životinja, a labradoricu Pulu su udomili nakon vjenčanja u svibnju 2018. godine

Princ Harry snimljen je uoči Uskrsa u Santa Barbari kako ide bosonog na plažu i igra se sa svojim crnim labradorom. Ležerno odjeven u plave cargo kratke hlače, široku majicu, i bejzbolsku kapu, princ je izgledao potpuno opušteno i čini se, da je unatoč brojnim problemima, bio potpuno opušten i koncentriran jedino na igru sa svojom labradoricom Pulom.

Poznato je, naime, da su  Harry (36) i Meghan (39)  ljubitelji životinja, a labradoricu Pulu su udomili nakon vjenčanja u svibnju 2018. godine. Meghan je otprije imala Beaglea Guya.Inače Pula je dobila ima po službenoj valuti Botswane, zemlje u Africi u koju je Harry odveo Meghan kad su tek počeli izlaziti. Pula znači "kiša", a budući da je kiše u Botswani vrlo malo, smatra se vrijednom i pravim blagoslovom. Inače, već tijekom intervjua s Oprah, Meghan i Harry, koji su najavili da ovog ljeta očekuju djevojčicu, otvorili su pitanje o svom preseljenju u Santa Barbaru i o tome kako je to koristilo Archieju.

Sve ostalo što se kasnije događalo nikada nisu komentirali. Nagađa se tek da su se prinčevi William i Harry složili oko toga kako treba izgledati kip njihove majke Diane koji će biti otkriven ove godine, na 60. godišnjicu smrti nikad prežaljene princeze.
Kako će se stvari među njima odvijati do ljeta tek će se vidjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije