Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJO MATIĆ

Gospodin Savršeni se skinuo i pokazao kako izgleda nakon što 13 dana nije trenirao

Foto: RTL
1/7
14.09.2021.
u 19:20

Miju su gledatelji RTL-a mogli vidjeti u prilogu u prvoj epizodi treće sezone 'Superpara'. Naime, u njoj se natječe Silvia Pokrajac, jedna od djevojaka koja se u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' borila za njegovo srce,

Mijo Matić (29), drugi Gospodin Savršeni u istoimnom RTL-ovom showu, trenutačno je na odmoru na moru, a obožavateljima je otkrio kako 13 dana nije vježbao, pokazavši torzo pred ogledalom. No, bez obzira na to, Mijo je pokazao kako i daljke izgleda besprijekorno. 

Miju su gledatelji RTL-a mogli vidjeti u prilogu u prvoj epizodi treće sezone 'Superpara'. Naime, u njoj se natječe Silvia Pokrajac, jedna od djevojaka koja se u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' borila za njegovo srce, a koja sada sa svojim dečkom Antonijem pokušava pokazati kako su upravo njih dvoje 'superpar'. 

Foto: Instagram

Matić je lani objavio fotografiju iz mladosti, prije nego je imao izražene mišiće. Tada je i napisao status o preobrazbi. 

-  Potiskivanje je ozbiljna bolest. Preobrazba sebe samog je igra - to nije uopće ozbiljna stvar. Sve je to iskreno, ali ne i ozbiljno. Istinito, no nikad ozbiljno. Kvaliteta igre je uvijek prisutna u tome. To je sam duh preobrazbe. S pozitivnim ti stvaraš nešto iznutra. Izvana je sve samo jedna prilika; unutrašnje stvaranje je ono što je bitno. Naglasak nije na sukob sa svojom prirodom i nagonima. Nemoj biti negativan prema svojim energijama, prema bilo čemu što je u tebi.

Budi pozitivan, a kad si takav, kad budeš u stanju pozitivno stvarati nešto iz samog sebe, postani i razigran. To je tvoja priroda. Zašto se sukobljavati s njom? Ti si je stvorio, ona je plod tvojih napora. Želio si je imati i zato si je i napravio. Ti si je izabrao - to je tvoja sloboda. U pitanju je tvoj i samo tvoj izbor, napisao je Mijo. 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:30 14.09.2021.

Nebitan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije