Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO DA JE U VEZI

Princ Harry napao medije zbog uznemiravanja nove djevojke

Kraljevska obitelj
Foto: Reuters
1/5
08.11.2016.
u 12:28

Ima i članaka koji su odmah povučeni, jer smo protiv takvih medija poduzeli pravne bitke. Njena majka mora se boriti s paparazzijima da bi ušla u svoju kuću - kazao je Harry

Princ Harry je potvrdio kako je američka glumica Meghan Markle njegova djevojka, no u priopćenju za javnost je napao medije zbog toga jer su je uznemiravali.
U izjavi se govori kako u vezi nekoliko mjeseci, te kako gospođica Markle nije zaslužila takav tretman.

Paparazzi ne prezaju ni od čega
- Neki od takvih članaka su vrištali s naslovnica nacionalnih tiskovina, a bili su puni seksističkih i rasističkih napada, pogotovo u komentarima ispod članaka na internetu. Ima i članaka koji su odmah povučeni, jer smo protiv takvih medija poduzeli pravne bitke. Njena majka mora se boriti s paparazzijima da bi ušla u svoju kuću, a ti fotoreporteri ne prezaju ni od toga da ilegalno uđu na njen posjed. Bivšem dečku se nudi novac u zamjenu za bilo koji prljavi detalj iz njenog života, a uznemiravaju se i prijatelji, kolege i susjedi, kako bi se doznalo bilo što - stoji u priopćenju kojeg je potpisao Harryjev glasnogovornik, objavio je BBC.
U priopćenju se dodaje kako je princ Harry zabrinut za sigurnost gospođice Markle, te kako je razočaran jer joj ne može pomoći.
- Jasno mu je da će mnogi komentirati kako je to "cijena koju mora platiti" i da je "sve to dio igre". On se ne slaže s time, jer ovo nije igra, nego njen i njegov život - stoji na kraju priopćenja.

>>Princ Harry ljubi mlađahnu glumicu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije