Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od vještice do princeze

Princ Harry ljubi mlađahnu glumicu?

princ harry emma watson
Foto: Press Associaton/Pixsell kolaž
1/5
21.02.2015.
u 10:55

Malena vještica iz Harry Pottera mogla bi postati nova princeza.Ukoliko do toga zaista dođe, svoju novu odabranicu princ Harry neće posebno morati prestavljati svojoj kraljevskoj obitelji.

Čini se da bi mlađahna glumica Emma Watson, poznata po ulozi Hermione Granger u serijalu filmova o Harry Potteru, mogla postati nova princeza.

Naime, svjetski mediji raspisali su se o tajanstvenoj ljubavi između princa Harryja i engleske glumice.  Nakon što je Watson krajem prošle godine okončala vezu s ragbijašem Matthewom Janneyem britanski princ je odlučio pobliže upoznati mladu glumicu te ju je putem maila pozvao na svoj tulum. 

Nakon tuluma glumica i nestašan princ susreli su se još nekoliko puta u tajnosti.  -"Harry je očaran Emmom, ali ne radi se samo o njenom izgledu"- izjavio izvor za australski časopis Womens Day.

Malena vještica iz Harry Pottera mogla bi postati nova princeza.Ukoliko do toga zaista dođe, svoju novu odabranicu princ Harry neće posebno morati prestavljati svojoj kraljevskoj obitelji. Harryjev brat William i otac Charles mladu glumicu već znaju, a protiv nje zasigurno neće imati ništa protiv ni ostatak kraljevske obitelji. 

>>Emma Watson vrištala na setu zbog pomahnitalog obožavatelja

>>Princ Harry javno otkrio tajnu iz svog života

Komentara 2

Avatar Honduras
Honduras
11:18 21.02.2015.

"svjetski mediji raspisali su se o tajanstvenoj ljubavi između princa Harryja i engleske glumice." - ne bi bilo loše da ovaj "novinar" progugla riječ "tajanstven"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije