Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dao eksplozizavn intervju

Voditelj ne prestaje prozivati Meghan: Laže i pretjeruje! Vjerovati njoj je kao da vjeruješ Pinocchiju

Foto: Profimedia
1/7
12.04.2021.
u 22:45

Voditelj je postao tema brojnih medija, što zbog svojih komentara o Markle koje su mnogi nazvali nasilničkim, ali i zbog toga što je emisija koju je vodio nakon njegovog odlaska doživjela veliki pad gledanosti.

Voditelj Piers Morgan je prošlog mjeseca usred emisije otišao iz studija ITV-a u kojem se snimala emisija Good Morning Britain nakon  svađe s kolegom zbog Meghan Markle i princa Harryja, te kasnije i dao otkaz. Voditelj je postao tema brojnih medija, što zbog svojih komentara o Markle koje su mnogi nazvali nasilničkim, ali i zbog toga što je emisija koju je vodio nakon njegovog odlaska doživjela veliki pad gledanosti.

Morgan inače o svemu javno progovara na društvenim mrežama, no sada je dao veliki intervju u kojem je točno objasnio zašto je stvarno odlučio napasti Markle - osim zbog toga što su prije njezine veze s Harryjem bili bliski prijatelji.
Osvrnuo se prvo na Meghaninu izjavu o tome kako je bila suicidalna i nitko joj nije htio pomoći.

- Optužuješ...ljude u palači da su nevjerojatno okrutni samo zato da bi zaštitili brend kraljevske obitelji. Ako je to istina, neka da imena svih koji su to učinili da se te ljude ispita. ne mogu vjerovati da je netko ženi koja ima crne misli rekao da ne smije potražiti pomoć - tvrdi Morgan.

Dodao je da vojvotkinji ne vjeruje ni mjesec dana kasnije.

- Imao sam puno vremena za razmišljanje i još uvijek im ne vjerujem. Neke stvari su činjenično pogrešne kao na primjer da su se tajno vjenčali prije kraljevskog vjenčanja. Čak 17 njihovih tvrdnji su osporene, bile su laži ili čisto pretjerivanje - kazao je voditelj.
Kazao je kako su ga najviše prozvali liberalni zlostavljači.

- Ovo nema veze više ni s Markle. Ona je sumanuta vojvotkinja koja želi zaraditi na brendu kraljevske obitelji, a uz to i sve ocrniti - dodaje Piers koji kaže da bi vjerovati Harryju i Meghan bilo jednako kao vjerovati Pinocchiju.
Zasmetalo ga je i što je Markle rekla da Archie nema titulu.

- To nema veze ni s njezinim doživljajem situacije. Ono što je rekla je činjenično netočno. To dijete nikad neće biti princ dok nakon smrti kraljice princ Charles, Harryjev otac ne postane kralj. Tako da je laž ono što je rekla da se čekalo na odluku oko titule zbog boje kože malenog - komentirao je razjareni voditelj, te otkrio da su mu bivši šefovi rekli kako se zbog komentara u emisiji mora ispričati.

Priznao je ipak da nije trebao otići usred emisije.

- Bio sam ljut jer sam osjetio da svi misle kako se mora vjerovati Markle i da ako joj ne vjeruješ onda si odmah rasist, jer ona definitivno nije sposobna lagati - zaključio je.

VIDEO Skandalozni razvodi i prekidi na domaćoj sceni

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije