Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevska saga

Princ Harry doputovao u Britaniju, istovremeno otkriveno što je njegov brat rekao o Meghan!

Foto: youtbe
1/10
27.06.2021.
u 08:00

Inače, ovo je Harryjevo prvo putovanje kući nakon sprovoda njegovog djeda princa Philipa prije deset tjedana.

Princ Harry stigao je u svoj bivši dom Frogmore Cottage  kako bi "odradio" svojih pet dana samoizolacije uoči  otkrivanju kipa pokojne majke princeze Diane koje je planirano za sljedeći četvrtak, na šezdeseti rođendan tragično preminule princeze. Meghan i djeca su, kako se prije spekuliralo, ipak ostali u Americi jer je, tvrde ondašnji mediji, glumica kazala kako joj je prerano tako daleko putovati nakon poroda.

Inače, ovo je Harryjevo prvo putovanje kući nakon sprovoda njegovog djeda princa Philipa prije deset tjedana. Doputovao je na londonski aerodrom Heathrow i pod policijskom zaštitom odvezen u Frogmore Cottage, imanje koje je svojedobno kraljica poklonila Harryju i Meghan nakon vjenčanja para. No,nakon što je par odlučio napustiti Veliku Britaniju i kraljevske dužnosti, odustali su i od imanja.

Ključevi su kasnije predani princezi Eugenie, koja tamo živi sa suprugom Jackom Brooksbank i njihovim nedavno rođenim prvim djetetom Augustom. Harry će navodno boraviti s parom tijekom posjeta Velikoj Britaniji, a vikendica je podijeljena u dva dijela kako bi svi stanovnici bili zaštićeni od potencijalne zaraze koronavirusom, navodi The Sun.

Uoči njegovog dolaska britanski mediji svakodnevno analiziraju stanje u obitelji i nagađaju hoće li otkrivanje spomenika Lady Di biti korak bliže pomirenju braće koja su se i emotivno jako udaljila otkako je Harry napustio obitelj.
Daily Mail piše i kako izvori bliski palači ovih dana otkrivaju da je navodno princ William za svoju šogoricu kazao: Ta prokleta žena se prema mom osoblju ponašala na nemilosrdan način". Navodno su se s njegovom ocjenom američke glumice složili i neki Harryjevi prijatelji koji tvrde da Amerikanka nekad uistinu bude noćna mora svima.

S druge strane, javljaju se i oni smatraju kako su William i Kate povremeno nepravedni Harryju i Meghan jer su, navodno, bili ljubomorni na njihovu svojedobnu popularnost u Britaniji. Dakako, mišljenje javnosti se u međuvremenu jako promijenilo, a sve su uoči uprte u idući susret braće.

Britney Spears progovorila o traumama koje prolazi

Komentara 1

ME
MediciKM
00:09 28.06.2021.

Nitko u toj familiji baš nije normalan ali ona MM stvarno izgleda friki i mislim da s njom i za nju raditi je gore nego biti rob. Žena stvarno izgleda za prestrašiti se....brrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije