Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRYJEVOG SINA

Princ Charles tuguje! Unuka nije vidio više od godinu dana, a jedno ga posebno rastužuje

Foto: Reuters/Pixsell
1/18
01.11.2020.
u 10:53

Prošlo je više od godinu dana otkako su princ Harry i njegova supruga vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle odlučili napustiti kraljevsku obitelj. Žive u Americi s 18-mjesečnim sinom Archiejem.

Otkako su prije godinu dana naprasno napustili kraljevsku obitelj, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, nisu imali prilike isplanirati susret princa Charlesa i njihovog sina Archieja. To je rastužilo djeda i cijelu kraljevsku obitelj, piše Daily Mail

Naime, oni ga nisu vidjeli više od godinu dana, osim putem videopoziva koji ne može nadomjestiti pravu igru i druženje mališana koji sada ima već 18 mjeseci. Harry i Meghan su, podsjetimo, u studenom prošle godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku situirali u Los Angelesu.

Zadnje pojavljivanje u okviru kraljevskih dužnosti bilo im je 31. ožujka ove godine te su nakon odlaska u Ameriku tek dvaput posjetili Ujedinjeno Kraljevstvo, ali Archijea nisu poveli sa sobom. Windsori su, pišu britanski mediji, jedino malenog vidjeli u nekoliko prigoda preko videopoziva.

1/8

Ništa ne pretpostavlja da će se susret uskoro dogoditi jer Sussexi planiraju Božić provesti u Los Angelesu na imanju vrijednom 11 milijuna funti, na obalnom dijelu Montecita. Izvori napominju kako par uživa u svom obiteljskom domu, koji imaju po prvi put, ali Charlesu posebno teško pada što unuka neće vidjeti za skorašnje praznike.

- To je njihovo. Njihovo zauvijek, gdje će se bazirati. Archie sve promatra i živahan je. Super im je - kazao je.

Harry i Meghan su zajedno trebali posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo u siječnju, ali zbog pandemije je to jako upitno. 

- Članovi obitelji su jako tužni što ga ne viđaju. Svima nedostaje Archie. Posebno su tužni zbog Kraljice i princa Philipa - komentirali su prijatelji iz užeg kruga za medije. - Harry je uvijek govorio da se veselio podizati obitelj uz brata Williama, što se naravno sada ne događa - dobacili su.

Komentara 2

Avatar jeremija1
jeremija1
17:58 01.11.2020.

veliju da je Harryja napravil Dianin instruktor jahanja. Kriviga unuga oplakuje

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:08 01.11.2020.

Moš' misliti kako tuguje. Suza suzu stiže. Ma dajte molim Vas ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije