Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se dobro

Princ Charles pojavio se u javnosti prvi put nakon što je otkriveno da je pozitivan na koronavirus

28.03.2020.
u 10:18

Snimka na kojoj Charles i supruga Camilla, odvojeno jedno od drugog, plješću objavljena je na službenom Instagramu Charlesove i Camilline rezidencije, Clarence Housea.

Prije dva dana svijet je doznao kako princ Charles (71)  ima koronavirus, a o čemu su izvijestili britanski mediji koji pišu kako zasad ima samo blage simptome te da se nalazi u samoizolaciji u svom dvorcu u Škotskoj. Njegov glasnogovornik rekao je kako princ dobrog zdravlja, te da je zadnjih dana radio od kuće. 

Princ Charles sada se oglasio prvi put nakon što mu je dijagnosticiran koronavirus. Objavljena je snimka na kojoj se pridružio tisućama ljudi diljem Britanije koji su zapljeskali u čast medicinskih radnika. No budući da je u samoizolaciji, princ im se pridružio virtualno. 

Snimka na kojoj Charles i supruga Camilla, odvojeno jedno od drugog, plješću objavljena je na službenom Instagramu Charlesove i Camilline rezidencije, Clarence Housea.

Njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla, testirana je i test je pokazao da nije zaražena. 

Medicinarima su zapljeskali i njegovi unuci, princ George, princeza Charlotte i princ Louis. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LJ
ljeto90
10:32 28.03.2020.

Sedamdeset godisnjak ima dobar imunitet pa ga je uhvatila korona sa blagim simptomima?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije