Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA S RADOM

Princ Albert od Monaka pozitivan je na koronavirus

Albert od Monaka
Foto: Profimedia
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.03.2020.
u 20:20

- Princ nastavlja s radom iz svog ureda u privatnim apartmanima, priopćeno je. Ured dodaje kako je Albert u stalnom kontaktu s ministrima, vladom i najbližim suradnicima.

Princ Albert od Monaka pozitivan je na koronavirus, no zdravlje mu nije ugroženo, objavio je njegov ured.

- Princ nastavlja s radom iz svog ureda u privatnim apartmanima, priopćeno je. Ured dodaje kako je Albert u stalnom kontaktu s ministrima, vladom i najbližim suradnicima. Princ je pozvao 39.000 stanovnika Monaka da poštuju karantenska pravila kako bi zaustavili širenje virusa, navodi se u priopćenju. Inače, u Monaku su jučer potvrđena devet slučajeva virusa, a prvi je zabilježen 28. veljače. Podsjetimo, princ Albert lani je posjetio Hrvatsku ploveći na jahti. Posjetio je Hvar, Trogir i Skradin. 

Albert od Monaka
1/7

Da je pozitivan na koronavirus objavio je i pregovarač Europske unije za brexit Michel Barnier. Virus je zarazio više od 220 tisuća ljudi diljem svijeta, a broj smrtnih slučajeva je oko 9000.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
perica2020
23:26 19.03.2020.

ovaj bi mogao biti pozitivan i na sifilis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije