Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna plivačica

Princ Albert od Monaka konačno se ženi 2. srpnja u 52. godini

princ albert
pixsell
23.05.2011.
u 14:41

Vjenčanje će biti na terasi kneževskog dvorca u Monaku, a vjenčanicu će mladenki Charlene Wittstock dizajnirati Giorgio Armani.

Najveći cinici s kraljevskih dvora s podsmjehom su godinama tvrdili da okorjeli neženja princ Albert od Monaka nikad neće zaplivati bračnim vodama, no njihove su se prognoze napokon izjalovile. Naime, princ Albert otkrio je da će se konačno 2. srpnja u 52. godini na terasi kraljevskog dvorca oženiti bivšom južnoameričkom plivačicom 32-godišnjom Charlene Wittstock.

Charlene i princ Albert u studenom prošle godine objavili su zaruke, a s vjenčanjem koje će, najavljuju, biti vrlo skromno nisu predugo čekali.

Haljinu će fatalnoj plavuši koja pomalo podsjeća na tragično preminulu Albertovu majku Grace Kelly dizajnirati Giorgio Armani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije