Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike tragedije

Prije dvije godine brat glumca Josipa Zovka pronađen je mrtav u septičkoj jami

Foto: HNK Split
1/4
04.04.2019.
u 09:57

Josipov brat Ante ubijen je 2017. godine u Makarskoj i bačen u septičku jamu. Bio je prijavljen njegov nestanak, a pronađen je 40 dana nakon toga

Glumac Josip Zovko poginuo je jučer popodne u prometnoj nesreći. Od glumca splitskog HNK, koji je ostvario zapažene uloge i u filmovima "Vjerujem u anđele", "Oprosti za kung fu", "Da mi je biti morski pas", opraštaju se brojni kolege.

Nažalost, ovo nije jedina tragedija koja je snašla obitelj Zovko u zadnje dvije godine. Naime, 2017. godine Josipov brat Ante ubijen je u Makarskoj i bačen je u septičku jamu, gdje je pronađen 40 dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Ante Zovko pronađen je u septičkoj jami Rudolfa Ožića Bašića koji je tjedan dana prije pronalaska Zovkova tijela počinio samoubojstvo.

Rudolf je bio posljednji koji je Zovka vidio prije nestanka i zbog toga je bio ispitan i na policiji i to  nekoliko puta. Navodno je Rudolf Zovku dugovao nekoliko tisuća eura, a obojica su prodavali rabljene automobile.

Istraga je kasnije pokazala kako je Ožić ubio Zovka s dva metka, a policija je najviše sumnjala na njega jer je mijenjao svoje iskaze, a te sumnje postale su još snažnije nakon što se Rudolf pokušao ubiti rezanjem žila.

U bolnici su mu uspjeli spasiti život, ali dan nakon izlaska iz bolnice Rudolf se objesio ispred obiteljske kuće u Makarskoj. Zašto je Rudolf ubio Antu i je li dug bio jedini povod ovim tragedijama, nije poznato. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

EL
elkomadante
10:20 04.04.2019.

nije mi jasno zašto ideš sebe ubiti a možeš kamatara ?

Avatar dras32
dras32
10:26 04.04.2019.

Buraz bio nekakav dobrica, ne mogu dokučiti zašto bi mene netko ubio, još manje ubacio u septičku jamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije