Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla sreću

Prije četiri dana objavila je da ima dečka, a jučer su se i vjenčali

Foto: PA/Pixsell
1/3
16.02.2018.
u 09:15

Komičarka Amy Schumer i kuhar Chris Fischer u vezi su nekoliko mjeseci, a jučer su se vjenčali u tajnosti u jednoj vili u Malibu.

Glumica i komičarka Amy Schumer prije četiri dana objavila je da je u vezi s Chrisom Fischerom, a samo četiri dana nakon te objave par je izmijenio bračne zavjete.

Svadbena ceremonija bila je u jednoj vili u Malibu koju je par iznajmio samo za ovu prigodu, a među uzvanicima su bili Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence i brojne druge poznate osobe. Par je u vezi nekoliko mjeseci, a Amy je na Instagramu
prije četiri dana objavila njihovu zajedničku fotku s rođendanske zabave voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres. 

 

 

@robandlindsayweddings

A post shared by @ amyschumer on

 

Na Instagramu je podijelila i fotografije s vjenčanja i poručila obožavateljima kako se nije udala zato što je trudna i dodala što želi umjesto poklona za vjenčanje.

- Ne želim poklone za vjenčanje, želim donacije udrugama koje uklanjaju oružje s ulica. Želimo spriječiti tragedije - napisala je na društvenoj mreži.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije