Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija albuma

Prijateljska ljubav nema ni pravila, a ni granica

Grupa Buđenje
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/11
10.12.2015.
u 16:17

Brojni kolege i prijatelji došli su u srijedu na promociju četvrtog albuma grupe Buđenje “Ljubav nema pravila” u Basta Bar.

Grupa je uživo i izvela nekoliko pjesama s albuma, a posebni gosti na dvije pjesme bili su Vanna i Neno Belan.

Podršku Buđenju došli su dati Husein Hasanefendić Hus i Marijan Brkić iz Parnog Valjka, Kiki Rahimovski, Bobo Knežević, Sandi, Ivan Dečak, Aljoša Šerić i Antonia Matković-Šerić iz Pavela, Davor Gobac, Ante Cash, Sara Škugor, te Andrej Babić iz Markiza, koji nam je kazao:

- Darko Bakić iz Buđenja je jedna od najboljih i najpozitivnijih osoba u svijetu glazbe, stoga ništa čudno da su svi došli dati podršku na promociji. Buđenje je polako postalo jedan od naših najboljih pop-rock bendova, i prava je šteta što se za njih ne zna i van granica Hrvatske.

A sam Bakić nije krio oduševljenje podrškom prijatelja.

-Svi mi iz mlađe generacije se podržavamo, pa mi je drago da su kolege večeras došle u velikom broju. Vidio sam i neke starije kolege - sa smiješkom nam je kazao Bakić.

Novi album Buđenja izašao je nakon sedam godina, a dosad smo već upoznali nekoliko singlova koji su postali hitovi.

-Na ovom albumu mi se ostvarila velika želja da snimim duet s Vannom - priznao nam je Bakić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije