Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon teške nesreće

Prijateljica Jeremyja Rennera otkrila da oporavak odlično napreduje: 'Vozio se uokolo u kolicima'

Foto: Instagram
1/8
09.02.2023.
u 19:40

Glumac je iz bolnice otpušten krajem siječnja, a kući nastavlja oporavak. Tijekom boravka u bolnici proslavio je i svoj 52. rođendan i to okružen medicinskim osobljem

Američki glumac Jeremy Renner (52) 1. siječnja doživio je nesreću dok je čistio snijeg ralicom ispred svoje kuće te je tada hitno helikopterom prebačen u bolnicu. Jeremy je bio u kritičnom stanju, a dok je čekao pomoć, izgubio je puno krvi. Liječnici su mu nakon toga pomogli te je krajem siječnja otpušten iz bolnice, a prijateljica Evangeline Lilly (43) u ponedjeljak je vodila premijeru novog Marvelovog filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" pa se osvrnula na nedavni susret s teško ozlijeđenim glumcem.

- Ušla sam u njegovu kuću i naježila se kad sam ga vidjela. Očekivala sam da ću sjediti kraj kreveta i držati ga za ruku dok stenje od boli. Vozio se uokolo u invalidskim kolicima i smijao se s prijateljima. To je pravo čudo - ispričala je glumica.

Detalje nesreće za američke medije otkrio je njegov susjed. Kazao je da je glumac bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe ralicom koja je slučajno u jednom trenutku prošla preko njegove noge zbog čega je izgubio puno krvi. Srećom, pomogao mu je jer je inače liječnik te mu je podvezao nogu, nakon čega je prevezen u bolnicu i doveden u stabilno stanje. Nakon toga njegov je glasnogovornik otkrio i da je glumac pretrpio ozljede prsnog koša. Nakon nesreće podvrgnut je dvjema operacijama kako bi se sanirale ozljede, a kako je rekao izvor, one su bile jako ozbiljne.  

Naknadno se doznalo i da je glumac nastradao dok je pomagao motoristu koji je zapeo u snijegu.

– Renner je u nedjelju 1. siječnja pokušavao pomoći vozaču koji je zapeo ispred kuće na snježnoj strani planine kada ga je pregazilo vlastito vozilo – rekla je gradonačelnica Hillary Schieve.

Glumac je tijekom boravka u bolnici proslavio i svoj 52. rođendan i to okružen medicinskim osobljem s kojim je podijelio i fotografiju.

"Hvala renomiranom medicinskom timu intenzivne njege što je započeo ovo putovanje", napisao je Renner u opisu fotografije. Njegov glasnogovornik nekoliko je puta za medije istaknuo kolika je zahvalnost njegove obitelji i medicinskom osoblju i obožavateljima i kolegama koji su im bili podrška.

Renner je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj seriji "Hawkeye", ali i po ulozi u akcijskom hitu "Bourneovo naslijeđe". Glumac ima kuću u dijelu SAD-a koji je na Novu godinu zahvatila snježna oluja, a i ranije se žalio na vremenske uvjete. Naime, sredinom prosinca objavio je fotografiju svog snijegom zatrpanog automobila. "Snježna oluja ovdje nije šala", napisao je tada u objavi.

Glumac je dvaput nominiran za Oscara. U kategoriji najboljeg glumca za prestižan zlatni kipić nominiran je 2010. godine za film "The Hurt Locker", a sljedeće je godine nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu "The Town". 

VIDEO Više od 60 godina Ćiro je bio vjeran i odan svojoj Zdenki koju je upoznao kad je bila maturantica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije