Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Termin se bliži

Presretni Marin Čilić otkrio je spol prinove

Marin Čilić i Kristina Milković
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
20.11.2019.
u 13:18

Marin Čilić i njegova supruga Kristina sredinom veljače postat će roditelji. Kako je naš proslavljeni tenisač nedavno ispričao kada je tek doznao za trudnoću, nije bio pretjerano ushićen, ali kako se termin poroda bliži i uzbuđenje raste.

Da očekuju prinovu, Marin je obožavateljima obznanio putem Instagrama kada je objavio fotografiju na kojoj gura dječja kolica i napisao je kako će u  2020. godini njegova obitelj biti bogatija za još jednog člana. 

Tenisač kaže kako su mu zadnje dvije godine jedne od najljepših u životu, a pričajući o svojoj velikoj sreći za Story je otkrio i spol prinove. 

– Proživljavam prekrasno razdoblje. Prošla je godina bila apsolutno jedna od najljepših, a pritom mislim na vjenčanje s Kristinom. Ova godina također zbog vijesti o dolasku bebe. Iduća će možda biti najljepša zbog rođenja sina, ali o tom potom. Nadamo se da će sve biti dobro. Uživamo u ovim trenucima – rekao je Marin.

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin, a zaljubili su se 2008. godine upravo u Dubrovniku. 

Komentara 1

Učitelj
14:14 20.11.2019.

A rod?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije